Jakby coś nie działało to naprawie jak wytrzeźwieje.
Jakby coś nie działało to naprawie jak wytrzeźwieje.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli będzie się łapał w 'tabelkach' to nie mogą mu przedłużyć tych 21 lat za nic, bo za morderstwa już karę dostał - owe śmieszne 21 lat. Musi coś znowu nabroić, żeby mu przedłużyli, będzie cwany a jest cwany cholernie, to na 10 lat przed końcem wyroku zacznie udawać 'świętego' i byle jaki prawnik uniemożliwi przedłużenie wyroku.
No niestety, ale teraz to wygląda tak [takie trochę proroctwo ]:
Zamknij morde czerwona kurwo
Bo co? Bo śmiałem zaburzyć gładkość twojego zwichrwanego światopoglądu? Bo prawicowe polactwo nie lubi żadnych słów krytyki? Bo trzaśniesz w furii drzwiami i mamusia będzie cię musiała przytulić, byś przestał płakać? A może ześlesz na mnie swoich siepaczy coby "ręcznie" nawrócili mnie na właściwą orientację polityczno-religijną? Szzekaj sobie, szczekaj, tylko umacniasz moją opinię o takich tępakach jak ty.
Przypomnijcie ile dostałkoleś od megaupload ?
Do tych co go popierają. Mam nadzieje, że kiedyś wasze dziecko jakiś świr zajebie i powie, że to za arabów. Ciekawe czy dalej takie wyszczekane cwaniaki z was będą.
Bo to geniusz. Dużo zaryzykował ale na pewno wiedział co robi. Nie jest świrem lecz wykorzystał panujący system by stać się sławnym i bogatym... Nikt na pewno nie był by szczęśliwy gdyby ich dziecko zginęło. Ja nie popieram tego co zrobił jednak go podziwiam a zarazem śmieje się z tego że ludzie są tak podporządkowani prawu że w takich sytuacjach wygląda to wszystko jak wygląda. Zamiast zostać potępiony przez ludzi i znienawidzony to doczekał się fanów.
Bo co? Bo śmiałem zaburzyć gładkość twojego zwichrwanego światopoglądu? Bo prawicowe polactwo nie lubi żadnych słów krytyki? Bo trzaśniesz w furii drzwiami i mamusia będzie cię musiała przytulić, byś przestał płakać? A może ześlesz na mnie swoich siepaczy coby "ręcznie" nawrócili mnie na właściwą orientację polityczno-religijną? Szzekaj sobie, szczekaj, tylko umacniasz moją opinię o takich tępakach jak ty.
Nie bo jesteś zwykłą czerwoną kurwą, która pluje na swój kraj i swoich rodaków.
myx ty chuju sram na ciebie a twoja rodzina to kurwy i matoły ktos powinien was wymordowac chuje
Pozdrawiam i proponuję Moderacji zamknięcie tematu, bo zaczynają się przegięcia z obu stron, łącznie z nawoływaniem do popełnienia przestępstwa (obie strony proponują eksterminację fizyczną swoich oponentów), co jest przestępstwem z artykułu 255. Kodeksu karnego.
a piwa nie daje bo to wielka porazka robic marny cover z tak dobrego utworu
Czlowiek geniusz... zajebal 70dzieciakow wyjebał w kosmos pol miasta w zamian spędzi 21lat wiezienia (moze wyjsc po 10jak bedzie grzeczny) gdzie ma neta i hale treningowa gdzie jest sciana wspinaczkowa... na dodatek ma zamiar napisac 3ksiazki przez co wyjdzie w chuj bogaty czego chciec wiecej ?
Neta to tam nie ma, ale reszta to niestety prawda. Ten świat jest tak pojebany, że powinien się już kruwa skończyć
Jak w Polsce w 80' dawali wyroki śmierci to wszyscy myśleli, że tamci mordercy zawisną/zostaną rozstrzelani czy chuj wie co, ale zdechną. Niestety zmieniła się ekipa u władzy, i skazani wyrokami śmierci dostali zamiast chociażby dożywocia 25 lat i niedługo zaczną wychodzić na wolność seryjni mordercy i gwałciciele.
Wtedy też każdy by się w głowę pukał jakby mu powiedzieć [w 80'], że tamci ludzie jeszcze na wolność wyjdą.
Zatem skończcie pierdolić jak to ciemnogród polski nie rozumie norweskiego systemu karnego bo on JEST SPIERDOLONY.
Naprawdę teraz mnóstwo ludzi to debile - w szkole znajomi pierdolili 'na chuj mi historia' - ano po to kurwa żeby nie musieć znowu parzyć dupy na tym samym. To, że MOGĄ mu przedłużyć karę to tylko możliwość obwarowana jakimiś warunkami a nie żaden pierdolony pewnik.
I nawet jeśli ich system resocjalizacji jest tak kurewsko wydajny, że facet zostanie abstynentem-filantropem-bez nałogów to nie zmienia faktu, że przyszłych morderców to ni chuja nie odstraszy.
Ps. Nuta przyjemna, koleś miał jaja i zrobić coś w stronę tego żeby wytępić dziadostwo...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów