Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja niestety ostatnio muszę robić rolę kata, (...)
Oczywiście ja jestem cichym bohaterem bo staram się zdobyć tych pchlarzy zaufanie, rzucając kiełbasę i głaskając. Jak już mi zaufają to łapie przywiązując je, wale obuchem w łeb i do wora, który wrzucam do bagażnika i jadę do lasu- jadę z nimi na spacer. Tam lisy i inne dziki mają z nich pożywienie. Oczywiście unicestwiam je w miarę szybko i nie torturuje.
Znam Cię! A raczej Twoją robotę już widziałem!
Kiedyś jak pies dziecko pogryzł, a nawet jak kury pozagryzał, to był pieniek i siekiera. Ot normalność. Teraz lewactwo sprowadzające zwyczajowo ludzi do poziomu psa, wynosi psy na poziom ludzki. Efekt, zamiast ubić, zastrzelić czy uśpić, psa czekają męczarnie.
Ignorować, spalić i zakopać zjeba. To tylko sfrustrowany prawaczek z kompleksem małego pisiora, nie ma potrzeby się przejmować
Nie znam osoby, która to zrobiła, ale podałbym jej rękę, za to że mamy co oglądać na Sadolu.
Ale przywiazanie psa do drzewa w taki sposob to czyste skurwysynstwo.
Debilem to jesteś ty, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. To nie ja pierwszy użyłem słowa "lewactwo". Sam jestem ciekawy tej definicji i zgadzam się z tym co napisałeś poza pojechaniem po mnie. Sprawdź najpierw kto pierwszy użył terminu "lewactwo" w tym temacie, przeczytaj ponownie mój post,zobacz kogo zacytowałem i do niego się przyczep.
Kolejny post pokazujący jak bardzo skurwiła się polska prawica (jeśli jeszcze istnieje - sprawa dyskusyjna) przez ostatnie lata.
Skurwiła i skundliła młocie to się lewica. Prawica od zawsze ma stosunek do zwierząt taki jak Arystoteles i Św.Tomasz z Akwinu. To wy przestaliście obcinać sobie naplety i zaczęliście chodzić z bydłem i nierogacizną spać do łózka, zamiast jak dziadkowie ograniczyć się do uboju rytualnego. Was bolszewiki, bolszewizm spierdolił, nie nas. Już homosovieticus przestał być godny miana człowieka, a wy się jeszcze bardziej od człowieczeństwa oddalacie.
Sama myśl że można chcieć zabić człowieka, w zemście za świnię, muchę, psa czy motyla, jest tak popierdolona że nie ma co drążyć tematu dalej.
Właśnie potwierdziłeś to co napisał - prawactwo jest tym samym upośledzeniem co lewactwo.
Tu nie ma się o co kłócić. Wszystkie skrajności są złe, czy to lewactwo czy prawactwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów