Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja niestety ostatnio muszę robić rolę kata, (...)
Oczywiście ja jestem cichym bohaterem bo staram się zdobyć tych pchlarzy zaufanie, rzucając kiełbasę i głaskając. Jak już mi zaufają to łapie przywiązując je, wale obuchem w łeb i do wora, który wrzucam do bagażnika i jadę do lasu- jadę z nimi na spacer. Tam lisy i inne dziki mają z nich pożywienie. Oczywiście unicestwiam je w miarę szybko i nie torturuje.
Znam Cię! A raczej Twoją robotę już widziałem!
Kiedyś jak pies dziecko pogryzł, a nawet jak kury pozagryzał, to był pieniek i siekiera. Ot normalność. Teraz lewactwo sprowadzające zwyczajowo ludzi do poziomu psa, wynosi psy na poziom ludzki. Efekt, zamiast ubić, zastrzelić czy uśpić, psa czekają męczarnie.
Ignorować, spalić i zakopać zjeba. To tylko sfrustrowany prawaczek z kompleksem małego pisiora, nie ma potrzeby się przejmować
Debilem to jesteś ty, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. To nie ja pierwszy użyłem słowa "lewactwo". Sam jestem ciekawy tej definicji i zgadzam się z tym co napisałeś poza pojechaniem po mnie. Sprawdź najpierw kto pierwszy użył terminu "lewactwo" w tym temacie, przeczytaj ponownie mój post,zobacz kogo zacytowałem i do niego się przyczep.
Kolejny post pokazujący jak bardzo skurwiła się polska prawica (jeśli jeszcze istnieje - sprawa dyskusyjna) przez ostatnie lata.
Skurwiła i skundliła młocie to się lewica. Prawica od zawsze ma stosunek do zwierząt taki jak Arystoteles i Św.Tomasz z Akwinu. To wy przestaliście obcinać sobie naplety i zaczęliście chodzić z bydłem i nierogacizną spać do łózka, zamiast jak dziadkowie ograniczyć się do uboju rytualnego. Was bolszewiki, bolszewizm spierdolił, nie nas. Już homosovieticus przestał być godny miana człowieka, a wy się jeszcze bardziej od człowieczeństwa oddalacie.
Sama myśl że można chcieć zabić człowieka, w zemście za świnię, muchę, psa czy motyla, jest tak popierdolona że nie ma co drążyć tematu dalej.
Właśnie potwierdziłeś to co napisał - prawactwo jest tym samym upośledzeniem co lewactwo.
Tu nie ma się o co kłócić. Wszystkie skrajności są złe, czy to lewactwo czy prawactwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów