Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Koty mają godmoda i speedhacka, więc możecie im skoczyć. A jak trzeba to aimbott się włączy ;]
Dla ludzi, którzy żyją, tłumaczenie: koty są nieśmiertelne, szybkie więc możecie im skoczyć.. i mają celownik w oku jak im się włączy..
..temu się nie włączył.
Chociaż w sumie... mógł se kark skręcić.
ale mnie kurwa melancholia ogarnęła
Kota najlepiej polać wrzątkiem, wtedy łatwo się go z sierści obiera
A tobie najlepiej włożyć rozżarzony do białego nóż w dupsko i pokręcić nim trochę. Spierdalaj od kotów!
Kota najlepiej polać wrzątkiem, wtedy łatwo się go z sierści obiera"
Nie ma to jak dojebać jakimś żałosnym tekstem żeby być tak "Sadisticowo fajnym"
Każdy taki kozak jakby zobaczył kota obdzieranego ze skóry zesrałby się 10 razy każdym otworem ...
Dla ludzi, którzy żyją, tłumaczenie: koty są nieśmiertelne, szybkie więc możecie im skoczyć.. i mają celownik w oku jak im się włączy..
Hehe, dzięki za przetłumaczenie na Wasz dziwny język...
Jestem za @UPpem
Kota najlepiej polać wrzątkiem, wtedy łatwo się go z sierści obiera
gościu taki kozak jesteś do osób które nie potrafią się bronić ?? dobrze admin zrobił ;] bo to jest żałosne takie próby i takie posty :]
co do filmu pięknie wylądował
"snik0
Kota najlepiej polać wrzątkiem, wtedy łatwo się go z sierści obiera"
Nie ma to jak dojebać jakimś żałosnym tekstem żeby być tak "Sadisticowo fajnym"
Każdy taki kozak jakby zobaczył kota obdzieranego ze skóry zesrałby się 10 razy każdym otworem ...
po pierwsze do opiekania na rożnie obiera się z sierści a nie ze skóry, co napisałem. po drugie, wypierdalaj.
gościu taki kozak jesteś do osób które nie potrafią się bronić ?? dobrze admin zrobił ;] bo to jest żałosne takie próby i takie posty :]
co do filmu pięknie wylądował
że co zrobił? bo może o czymś nie wiem.
A tobie najlepiej włożyć rozżarzony do białego nóż w dupsko i pokręcić nim trochę. Spierdalaj od kotów!
Nie wiem co studiowałeś, ale na odlewnictwie nauczyli mnie, że stal (zakładam stalowy nóż) rozgrzana do białego, będzie ciekła, więc możesz ją co najwyżej wlewać. Poza tym nie jestem pedałem więc nie bawią mnie takie zabawy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów