Ja tam bym mu dał Oskara - ciekawe, że takie "wielkie słowa" powiedział dopiero po wyjściu z sali, przy kamerach i szybko się zwinął a adresat tych słów - nie za bardzo wiedział, o co mu chodzi.
Ja tam bym mu dał Oskara - ciekawe, że takie "wielkie słowa" powiedział dopiero po wyjściu z sali, przy kamerach i szybko się zwinął a adresat tych słów - nie za bardzo wiedział, o co mu chodzi.
nie podchodzi pod paragraf Kodeksu Karnego
i nie powinno być ścigane przez prokuraturę?
To nie jest naród wrogo nam nastawiony.
Tak? To proszę bardzo pojechać tam w biało czerwonej koszulce/czapce to cię tam pobiją w pierwszej bramie. Oni tam Polaków nienawidzą bo to naród gnojów i bandytów.
Jesteś żałosny. Obrażasz wszystkich mających odmienne zdanie od twojego, a tak naprawdę gówno wiesz.
Flagi UPA wiszą tam dlatego, że naród ukraiński jest nieuświadomiony i nie zdaje sobie sprawy z historii własnego kraju. To samo odnosi się do uwielbienia dla Stepana Bandery.
Naprawdę uważasz że wszyscy Ukraińcy wiedzą o zbrodniach na narodzie polskim? O Rzezi Wołyńskiej i czystkach w Małopolsce Wschodniej?
To nie jest naród wrogo nam nastawiony. Dla nich bohaterami są Wałęsa i śp. Lech Kaczyński. Podziwiają naszą walkę z komuną w latach osiemdziesiątych i doceniają pomoc jaką dziesięć lat temu im udzieliliśmy podczas pomarańczowej rewolucji. To dobrzy ludzie którzy chcą normalnie żyć.
Wrogo nam nastawione są ukraińskie środowiska nacjonalistyczne, ale nie naród ukraiński sam w sobie. Jeśli tego nie rozumiesz to jesteś przykrym człowiekiem.
Patrzcie go jaki tępy chuj. Mordowali Polaków, bo też byli nieuświadomieni, że to nieładnie. To dobrzy ludzie, po prostu mieli zły dzień, pomordowali dziesiątki tysięcy ludzi, a potem wspierani niemców w niszczeniu Polski, bo też byli nieświadomi, że tak nie należy. Gwałty w Polsce, kradzieże i morderstwa ukraińców podczas wojny to oczywiście nieporozumienie, wtedy nie było klubów i dyskotek, nie było gdzie się zabawić.
Osz ty tępa glisto z dupy anny grodzkiej, zamknij pysk, jak w dupie byłeś, gówno widziałeś, a ekspert z ciebie od ukrainy, jak tusk od gospodarki.
Poprawcie, jeśli się mylę, ale czy grożenie komuś śmiercią
nie podchodzi pod paragraf Kodeksu Karnego
i nie powinno być ścigane przez prokuraturę?
1. Nie z urzędu a z wniosku.
2. Adresat groźby musi się czuć zagrożony (mieć uzasadnione obawy, że groźba może zostać spełniona). Wiem, głupie, ale takie kurwa mamy prawo...
A co do Ukrainy... Ludzie nie oszukujmy się. Mocarstwem nie jesteśmy i jeśli możemy się jakoś wykazać to trzeba korzystać. My dla Ukraińców jesteśmy jak Niemcy dla Nas - niedościgniony wzór. Trzeba to umieć wykorzystać, tak jak Niemcy nas wykorzystują... Samym Ukraińcom, chuj w dupę za UPA. W tej chwili normalny Niemiec, gdy Polak zaczyna mówić o II WŚ, zaczyna Cię przepraszać. Jak się nasz sąsiad wschodni zacznie choć podobnie zachowywać to możemy gadać.
Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...Ja mam wrażenie że chciał im uświadomić że jak sytuacji Ukraiński rząd nie rozwiąże, to ich ludzie zmasakrują. Ja to widzę w takim świetle. Już widzę jak jakiś rząd grozi tak otwarcie drugiemu...
up@
Tylko że Sikorski dobrze wie, że Stan Wojenny nie wchodzi w gre. To był blef! Myślisz że Juszczenko mógł by sobie na coś takiego pozwolić? Skończył by wtedy na szubienicy.
Oczywiście to jest zagrywka pod publiczke, mógł to przecież powiedzieć za zamkniętymi drzwiami. Wg mnie z Sikorski oznacza więcej strat niż zysków w dyplomacji. Po za tym to marionetka, pionek.
a skad ty kurwa pajacu wiesz co ten lewy pojeb powiedzial za zamknietymi drzwiami?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów