📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
haha ludzie są naprawde sadystami
Myślałem że napisała mu: "Jestem gejem i zbieram na operację odbytu."
Czy to dziwne, że się zaśmiałem?
Myślałem, że napisała mu coś a la "zbieram na piwo". Takim zawsze najwięcej wrzucają. Takie czerstwe po troszku jeśli chodzi o formę jak dla mnie. 0 wzruszeń, ale spodziewałem się czegoś "mocniejszego".
Nawet nawet była..
Wzruszające? No nie wiem, chodź do myślenia daje na pewno. Taka papierowa charyzma, fajna rzecz.
soczekichuj napisał/a:
a ja sie wzruszyłem i chuj wam kurwa do tego,jebie mnie to czy jestem sadystą czy nie,wole być kurwa wrazliwym na takie rzeczy.
ale kasy to pewnie byś mu nie wrzucił
Muzyka zawsze robi swoje...
+
Filmik w komentarzach mocniej podcina nogi...
Ja pewnie też bym się tak wkurwił jak syn tego kolesia :|
Jak na sadystę to czuję, że muszę nad sobą pracować... Moje reakcje, nerwy, słowa mogą ranić bliskie mi osoby. Przykre ale prawdziwe...
+
Filmik w komentarzach mocniej podcina nogi...
Ja pewnie też bym się tak wkurwił jak syn tego kolesia :|
Jak na sadystę to czuję, że muszę nad sobą pracować... Moje reakcje, nerwy, słowa mogą ranić bliskie mi osoby. Przykre ale prawdziwe...
Nie jestem sadystą ale jakoś specjalnie nie to nie ruszyło , jakbym miał płakać nad każdym poszkodowanym na świecie to nie miał bym życia.
Cholera jak dotykał jej zielonych butów, byłem już pewien że to reklama nowych deichmann'ów.
a ja wam powiem że jestem na tej stronie tylko dlatego że ejst do przodu są na niej smieszne filmiki które są na topie ale tutaj są szybko i temu wole np. to niż JM czy SMOG. na harda często nie wchodze bo jakos mnie obrzydzaja te flaki itp. ale lubie sie np. śmiać z murzynów bo mnie to poprostu bawi.... Hm. wszystko co zamieszczam na tej stronie (kawały itd.) robie tylko po to żeby dostać jebane piwa które są gówno warte. i temu stwierdzenie że nie jestem sadystą bo jest mi smutno na tym filmiku nie jest prawdziwe.... nie jestem sadystą bo mam kurwa odrobine mózgu i wiem co to uczucia . peirodle jak połamany....
@SLyBoogie
weź nie filozofuj ok?
co do filmiku, lepsze by było jakby mu ktoś tam psie gówno wrzucił
za chwilę przybysze z demotywatorów/komixów albo wstawią mi wykład moralny jaki jestem nie ludzki albo ktoś inny z 'uczuciami' napisze typowe tekst o mydle w więzieniu albo o ojcu bez wazeliny
weź nie filozofuj ok?
co do filmiku, lepsze by było jakby mu ktoś tam psie gówno wrzucił
za chwilę przybysze z demotywatorów/komixów albo wstawią mi wykład moralny jaki jestem nie ludzki albo ktoś inny z 'uczuciami' napisze typowe tekst o mydle w więzieniu albo o ojcu bez wazeliny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów