Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
* facet bijący kobietę: damski bokser, bandyta, do więzienia!
* kobieta bijąca faceta: silna, niezależna, nie daje się samcowi, brawo!
Równouprawnienie według współczesnych standardów:
* facet bijący kobietę: damski bokser, bandyta, do więzienia!
* kobieta bijąca faceta: silna, niezależna, nie daje się samcowi, brawo!
Brzmi sensownie, nie widzę problemu.
Ta ostatnia pani, to tak nie wiadomo.
A skąd to podejrzenie? Ja nic nie zauważyłam.
Oczywiście jeśli to fałszywka, przywileje wynikające z powyższego mu nie przysługują.
Super, tylko nie nazywaj tego równouprawnieniem, bo jak sama nazwa wskazuje, nie ma RÓWNYCH praw. Idź na emeryturę w wieku 65 lat jak facet, a sprawiedliwiej byłoby, gdybyś poszła jeszcze później, bo statystycznie kobiety żyją dłużej. Noś w pracy 20kg ciężary, a nie 5kg, w końcu jest równouprawnienie. Wnieś sobie z koleżanką lodówkę na 5 piętro, odkręć słoik... Biologia sprawia, że się różnimy i nigdy nie będziemy tak samo traktowani, bo to najzwyczajniej w świecie nie ma sensu.
Możliwe że jaja se robię.
Wiek emerytalny się zgodzę, To jest przeżytek czasów kiedy lodówek i pralek nie było, a kobieta była od zapierdalania w domu a nie w pracy. Efekt taki że idziemy bez sensu wcześnie na emeryturę po czym dostajemy grosze za które wyżyć się nie da.
Noszenie ciężarów to efekt biologii. Jak trzeba to faceta nigdy nie ma, gapi się na telefon.
Ale ze słoikiem to już przegiąłeś...
Wiek emerytalny się zgodzę, To jest przeżytek czasów kiedy lodówek i pralek nie było, a kobieta była od zapierdalania w domu a nie w pracy. Efekt taki że idziemy bez sensu wcześnie na emeryturę po czym dostajemy grosze za które wyżyć się nie da.
Noszenie ciężarów to efekt biologii. Jak trzeba to faceta nigdy nie ma, gapi się na telefon.
Ale ze słoikiem to już przegiąłeś...
Bo z facetami to jest tak, że tę choinkę to wyniosą w swoim czasie, na serio nie trzeba im co pół roku o tym przypominać xd
a co do słoików to znam z autopsji. Odkąd żona rozwaliła sobie rękę (ostry dyżur, kilka szwów) a córka po 30 minutach się poddała, ja je otwieram. i nie mam na myśli tych badziewnych ze sklepu, tylko własne zaprawy, te wieczka potrafią trzymać jak skurwysyn xd
każda suka która podniesie rękę na mężczyznę powinna mieć od razu ją odjebaną
XzdDDD lol
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów