Passaty w tdi mają niezawodnie silniki, jeśli jeszcze im wstawić większą turbinę to nawet ładnie się zbierają Jak widzę kogoś kto hejtuje jakiś samochód, bo "tylko wieśniaki tym jeżdżą" już wiem, że ten ktoś to pizda która nie zna się na samochodach Przy okazji sprzedam kierunkowskaz do bmw, nieużywany
Taaa, 1.9 TDI PD, 2.0 TDI, 2,5 TDI V6.... faktycznie niesamowicie trwałe jednostki. I kto tu teraz wychodzi na pizdę, która się nie zna?
up to cie zaskoczę, citroen a ty będziesz miał wydatki i masz widzę już ból dupy o paseratti, zazdrościsz ?
nie chwal się tam tym bmw, bo u mnie to same wieśniaki bmw się wożą, to już nie lans teraz to wiocha
z tym bmw to mogłeś sobie darować, jakiś żal masz czy coś? kup se bmw i przestań pierdolić
rzygam tymi "bo to bmw, bo alfa a bo to a bo tamto", co nie kupisz złe, bo inni mają lepsze, pierdolcie się : )
@up
Ty, ale co jest niby z tym 1.9TDI PD? AJM to były silniki trudne do zajechania i z potencjałem do OC. Na stocku szedł do ~140 kucy i trzymał się dobrze.
Taaa, 1.9 TDI PD, 2.0 TDI, 2,5 TDI V6.... faktycznie niesamowicie trwałe jednostki. I kto tu teraz wychodzi na pizdę, która się nie zna?
eee, ??
Rozumiem, że podając jednostki już mnie zagiąłeś i to świadczy o tym, że to nie są trwałe silniki? Na tym etapie zakończę tą rozmowę bo z debilem nie opłaca się rozmawiać
Z Gimbaza o silnikach rozmawiać ? Przecież oni z silnikiem nigdy do czynienia nie mieli :f
@Abdulan
Z Gimbaza o silnikach rozmawiać ? Przecież oni z silnikiem nigdy do czynienia nie mieli :f
Eh, w sumie racja. Nie ma co drążyć tematu.
Czemu takie wysokie obroty ? Dźwięk bardziej przypomina Lamborghini niż Porsche. Może się nie znam, ale dla mnie brzmi jak rasowe Lambo.
Po pierwsze niema tam normalnego kola zamachowego, więc wkręca się na obroty jak pojebany, po drugie nie bardzo widać, jaki to ma kolektory wydechowe, a to też ma znaczenie, choć przy tych rozmiarach przepływy i tak będą z dupy pewnie, po trzecie ma ITB co dodatkowo zmienia dźwięk silnika.
Panowie, napinacie sie o te wasze E46 i Passerati, jakby to był jakiś szał. Parafrazując: to tylko kawałeczek pierdolonego niemieckiego auta, a ty zachowujesz sie, jakbym krzywdził twoją matkę.
2. Niezależnie czym kto jeździ, jeśli na drodze zachowuje się normalnie, to szanuję go jak człowieka. Sam osobiście za volkswagenami nie przepadam, jeździłem, nie porwało mnie, ojciec ma octavię tour 1.9 tdi także praktycznie znam tę jednostkę i wiem czego od niej oczekiwać.
3. Trochę jeżdżę, robię trasy i z tego co widzę, w zależności czym jeżdżę (Opel, Skoda, BMW) zachowanie użytkowników poszczególnych marek jest różne. Do Opla praktycznie nikt nic nie ma, w przypadku jazdy Skodą wymuszają Audice i BMW, (kto zresztą nie wymusza) a w przypadku jazdy beemką, pozostałe beemki są grzeczne ale audice świrują jak głupie, pozostali kierowcy w większości znacznie częściej zjeżdżają na pobocze by ich wyprzedzić, ogromny szacunek, bardzo ułatwia niektóre kursy. Zawsze dziękuję
Obecnie jeżdżę beemką w dieslu i nie czuję się gorszy od passatów, wierzę że oni nie czują się gorsi ode mnie. Bo nie na tym to polega. Każdy ma własną definicję frajdy z jazdy.
Też dochodzę do takiego wniosku, ostatnio większość debili drogowych jakich spotykam jeździ Audi, najczęściej nówki sztuki Chyba inżynier od dźwigienki kierunkowskazów poszedł z Audi do BMW, bo to właśnie ta hołota umysłowa z Audi nie potrafi sygnalizować manewrów...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów