Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Orków to ty nie obrażaj i od ruskich nie wyzywaj, aluchu jebany! For The Horde!
Nie bez powodu woła sie na nich ANALianty
ja pie**ole...
proponuje pie**olic ruskow i rozpie**olic wszystkie tablice mendelejewa w szkole.
jak bedziecie szli na operacje to k***a proscie koniecznie bez narkozy.
wypie**olcie wszystkie kolorowe telewizory a smiglowce proponuje wrzystkie rozebrac i oddac na zlom!
Zlikwidowac nagrode Sacharowa - najlepiej prawa czlowieka zlikwidowac.
Na koniec spalic wszystkie ksiazki Dostojewskiego i innych pisarzy a potem na to wszystko nasrac.
Z ta rusofobia niektorych popie**olilo i to mocno.
Nie nie popierdoliło jesteści dzikusami i kurwa nawet kibla nie macie w domu.
ja pierdole...
proponuje pierdolic ruskow i rozpierdolic wszystkie tablice mendelejewa w szkole.
jak bedziecie szli na operacje to kurwa proscie koniecznie bez narkozy.
wypierdolcie wszystkie kolorowe telewizory a smiglowce proponuje wrzystkie rozebrac i oddac na zlom!
Zlikwidowac nagrode Sacharowa - najlepiej prawa czlowieka zlikwidowac.
Na koniec spalic wszystkie ksiazki Dostojewskiego i innych pisarzy a potem na to wszystko nasrac.
Z ta rusofobia niektorych popierdolilo i to mocno.
Niektórych to faktycznie popierdoliło. Nie umie napisać posta po polsku, a broni kacapów.
Weź sobie "Z" wypal na czole i bądź dumny z "Misji specjalnej".
Ruska onuco, blisko połowę życia przeżyłem za ruskiej okupacji (PRL) i doskonale pamiętam jak wtedy było. Jeszcze napisz, że nie każdy ksiądz to pedofil i nie każdy muzułmanin, to terrorysta. Wolę podchodzić do tematu ostrożnie, niż się później na własnej skórze przekonać, jak jakaś księżniczka zadająca się z czekoladowym księciem.
Zamilcz wreszcie imbecylu bez polotu. Mądry może udać głupiego, nie na odwrót. Odpuść wiec zachowując resztki godności.
, te, internetowy mądrala; to teraz znajdź powód dla którego można lubić kacapów...
Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
Hmm, mam wrażenie że mógł jeszcze korzystniej upaść
Tak gruchnąć potylicą tez mnie taka myśl naszła i nadzieja jak oglądałem zmagania.
Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
Już to kiedyś pisałaś. Idź na nk czy coś, albo zobacz gdzie cię nie ma.
Już to kiedyś pisałaś. Idź na nk czy coś, albo zobacz gdzie cię nie ma.
Jak to trafnie napisałeś, imbecyl beż polotu, nie wiedział co napisać, to pierdolnął coś z dupy i nie w kontekście. Byleby jego ostatnie słowo było. Nienawidzę takich tępaków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów