18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:57
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Siłownia
ASAKKU • 2015-01-16, 14:44
- Skarbie pójdziesz ze mną na siłownię?
- Mówisz, że jestem gruba?
- No dobra, jak nie chcesz…
- I do tego leniwa?
- Uspokój się Kochanie.
- Uważasz, że jestem histeryczką?
- Wiesz, że nie o to chodzi.
- Teraz, że przeinaczam prawdę?
- Nie, nie musisz ze mną nigdzie iść!
- Tak??? A dlaczego Ci tak zależy, żeby iść samemu?!

Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
issenpl 2015-01-16, 16:50
freaky napisał/a:

Może niech się wypowie ktoś kompetentny- kobieta- i zdradzi, dlaczego wszystkie jesteście takie pojebane. Z niepokojem czekam na odzew. Buziaki.

Szanuj matkę.
Zgłoś
freaky 2015-01-16, 16:54
Szanuję, niestety nie jest wyjątkiem od reguły i też miewa "trzaski".
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2015-01-16, 17:08
Ja mam na to prosty sposób - zamknij mordę, chcesz być traktowana jak rozumny człowiek to się tak zachowuj, jak nie to tam masz drzwi - sprawdzone, działa. Jak w końcu trafi się rozumna to przestanie.
Zgłoś
Camel_06 2015-01-16, 17:10 1
Mam pewien pomysł wart wypróbowania.

- Skarbie pójdziesz ze mną na siłownię?
- Mówisz, że jestem gruba?
- Skąd, kochanie, nieprawda. To ja wypadłem z formy, muszę nad sobą popracować żeby mi cię ktoś nie ukradł, i pomyślałem że fajnie będzie spędzić razem więcej czasu.

Nie będzie pizda ciągnęła do kina, bo powiedziałeś że musisz nad sobą popracować. Jeszcze podprogowo wcisnąłeś aluzję że robisz to dla niej i że ci zależy. Może się przyjebać że twierdzisz że spędzacie razem za mało czasu, więc można powiedzieć 'jeszcze więcej', albo przerobić na 'spędzić razem trochę czasu' jeśli się nie widujecie za często.
Tylko tak na to patrzę, i mnie by przez gardło nie przeszło, jak któryś przetestuje to dajcie znać
Zgłoś
S................n 2015-01-16, 17:19 4
Sov3reign napisał/a:

z kobietami, którym brak merytorycznych argumentów.

To, co napisałeś, w polszczyźnie nazywamy pleonazmem.
Zgłoś
lepik95 2015-01-16, 17:36
Senion, no niekoniecznie. Brak im MERYTORYCZNYCH argumentów, ale nie brak tych bezsensownych. Dlaczego zaraz pleonazm? Niechcący Ci piwo dałem, jakoś przeboleję. :/
Zgłoś
o................i 2015-01-16, 17:50 2
Senion napisał/a:

To, co napisałeś, w polszczyźnie nazywamy pleonazmem.

chodziło ci o oksymoron

edit: jak szybko edytowałeś ale wertuj słowniki, wertuj - pewnie znajdziesz i zabłyśniesz
Zgłoś
X................J 2015-01-16, 17:53 1
Morał tej bajki jest prosty i wszystkim znany. Jak kobieta cię męczy to rzuć ją w pizdu. (Ale rym...)

A tak na serio to po co być w związku gdzie dzieją się takie sytuacje? Szkoda czasu na takie kobiety.
Zgłoś
S................n 2015-01-16, 17:54
@lepik - Nie. Kobieta to synonim jednostki nieposiadającej w swoim arsenale umysłowym argumentów merytorycznych. Nie chodziło mi o samo sformułowanie "merytoryczne argumenty", ale o cały cytat.

@oczami - Nie. Wiem, prawda boli
Zgłoś
o................i 2015-01-16, 18:11
Senion napisał/a:

@lepik - Nie. Kobieta to synonim jednostki nieposiadającej w swoim arsenale umysłowym argumentów merytorycznych. Nie chodziło mi o samo sformułowanie "merytoryczne argumenty", ale o cały cytat.

@oczami - Nie. Wiem, prawda boli

to aby wyjaśnić i rozjaśnić dla "szowinisty językowego"
pleonazm byłby w zdaniu: kobiety i ich niemerytoryczne argumenty (rozumiane jako masło maślane)
oksymoron byłby w zdaniu: kobiety i ich merytoryczne argumenty (zestawienie słów, zwrotów przeciwstawnych)

ale liceum skończyłam jakiś czas temu - więc mogę się mylić
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów