📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czyli że co, to wszystko wina zwierzecia, za posiada naturalne instynkty i widząc ludzi na swoim terenie atakuje? Burakom z flintami polujacym na te piekne stworzenia powinno sie ucinac pyty a potem rzucac na pożarcie lwom w starym ale wciąż modnym stylu Nerona. PS: Chrześcijan spod krzyża też proponowałbym posłać tą drogą
Największym drapieżnikiem na ziemi jest człowiek i żadne pierdolenie tego nie zmieni.
Zwierzęta były tu pierwsze to ich tereny. Jak ja bym chciał żeby wszystkie zwierzęta wpierdoliły ludzi
@Gumior, lwow w mistach nie ma. Zyja na sawannach itd. Ktos wpierdoil mu na jego teren dlatego sie rzucil. Jesli ludzie by nie wchodzili an teren dzikich zwierzat nie byloby problemu.
I jako polmozg mysle, ze lew bardzo dobrze zrobil biegnac na tego idiote z checia upierdolenia mu nogi, bo z tego co widze to raczej oni byli na terenie tego lwa a nie odwrotnie.
Klusownicy czy ludzie z discovery lazac po terenach zamieszkalych przez dzikie zwierzeta powinni liczyc sie z konsekwencjami bo przez takie akacje jak ta na filmiku nie bedzie co ogladac na tym discovery.
I jako polmozg mysle, ze lew bardzo dobrze zrobil biegnac na tego idiote z checia upierdolenia mu nogi, bo z tego co widze to raczej oni byli na terenie tego lwa a nie odwrotnie.
Klusownicy czy ludzie z discovery lazac po terenach zamieszkalych przez dzikie zwierzeta powinni liczyc sie z konsekwencjami bo przez takie akacje jak ta na filmiku nie bedzie co ogladac na tym discovery.
Jeszcze ten jebany uscisk dloni miedzy mysliwymi. w Krol Lew IV, Simba wroci go najebac...
Nice shot, server offline. Kiciuś się wyłączył jak internet z Neostrady :O
co z wami do chuja? z Greenpeacu jesteście? Przypominam, to jest SADISTIC!! a nie kurwa gość niedzielny!!!!!!!!!!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów