📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Chyba Karolak jej nie wydymał dobrze bo jakaś taka nerwowa...
Boże, jakim gównem ludzi karmią.
szkoda ze nie dales calego filmiku ;D Fajne jest jak ten ziomek co skacze po autach zostaje znokautowany ^^
co to za serial bo chcialem sobie obejrzec jak juz skoncze rozmowe z zona w kuchni
Chujnia jak sam skurwysyn,ani to śmieszne, ani mądre, odkrywcze, życiowe. Drętwe jak żarty Czizburgera (nie wiem jaki jest target tego serialu, ale strzelam że coś a 'la Karol, ale bardziej "jaki to ja nie jestem nowoczesny, ale wnusiu pokaż mi jak się włącza tą komórkę"), jeśli kogoś z grona sadystów to śmieszy, to musi być naprawdę przyjebany jak kilo gwoździ.
Boli mnie dupa przez takie sceny :/
Boli mnie dupa przez takie sceny :/
raphael napisał/a:
jakby nie bylo ten serial trzyma jakis poziom przynajmniej w przeciwieństwie do reszty chłamu w tv
Gowno żaden serial nic nie trzyma, nigdzie tak nie ma w rzeczywistosci jak w tych durnych serialach.
@Adi10
a hard od czego masz?
Filmu głównego nie bd oglądał ponieważ rzygam kiczem polskim, ale film w komentarzach zajebisty ta akcja te emocje.
a hard od czego masz?
Filmu głównego nie bd oglądał ponieważ rzygam kiczem polskim, ale film w komentarzach zajebisty ta akcja te emocje.
Fajno a gdzie ten dobry mix?
Kurwa! TO NIE JEST ZABAWNE! Kożuchowska drąca pizde może być .śmieszna dla "Zwariowanych licealistek z Fejsikiem". Ten remix jest chujowy.
Uprzedzę fakty - żarty o pudłach i Hance Mostowiak też są tak mega chujowe że nawet Karol S. nie chce dać im certyfikatu.
Uprzedzę fakty - żarty o pudłach i Hance Mostowiak też są tak mega chujowe że nawet Karol S. nie chce dać im certyfikatu.
Tylko dlatego że razem występowali w tvp2
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów