Miejsce akcji: Indonezja. Dziecko wpadło do kanalizacji i zostało porwane przez prąd. Pomimo akcji poszukiwawczej jego ciało nie zostało jeszcze odnalezione info
Miejsce akcji: Indonezja. Dziecko wpadło do kanalizacji i zostało porwane przez prąd. Pomimo akcji poszukiwawczej jego ciało nie zostało jeszcze odnalezione info
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurła dzicioczek umorł to smutek Panie. Nie to co te dorosłe ludzie kurła. Halyna, zbierej się kurwa do kościoła.
leki ci się skończyły ?
Kurła dzicioczek umorł to smutek Panie. Nie to co te dorosłe ludzie kurła. Halyna, zbierej się kurwa do kościoła.
ty ślunzok - zaciongnij sie znowu do wermachtu
to wy tam na Podlasiu internet macie???? gratuluję, ale nie piszcie komentarzy
leki ci się skończyły ?
ty ślunzok - zaciongnij sie znowu do wermachtu
to wy tam na Podlasiu internet macie???? gratuluję, ale nie piszcie komentarzy
Już się zlecieli wybiórczy moralizatorzy, ale że portal iście "sadolski" to nie wypada im przyznać, że uronili łezkę jak zobaczyli, że umiera człowiek o 10 lat młodszy niż powinien by być na tym portalu. Jakby umarła 10 lat później to już by wszystko grało xD
Zauważcie, że dziewczynka jak zorientowała się, że trzylatek zniknął, rozglądnęła się i pobiegła po pomoc. Pracowałem z dziećmi i zawsze byłem pod wrażeniem jak małe dziewczynki są ostrożne podczas zabaw, uważają na siebie i na innych. W przeciwieństwie do chłopców w tym samym wieku, którzy potrafili nie zauważyć, że innemu dziecku przebiegli po głowie
I dlatego przez ostatnie znane 8 tysięcy lat historii ludzkości, jedyne co kobiety robią to wypinają dupy, zawdzięczając wszystko co mają tym właśnie chłopcom.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów