"a na skakance skaczę tak..."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
koło_zamachowe napisał/a:
ale i tak jest gruba...
Zobacz jej łapy i mięśnie nóg, nikt nie podskoczy na taka wysokość z taką częstotliwością będąc ''spasionym'', ma kopyta umięśnione jak chłop, łapy jak u murarza, nie mówię, że jest chuda ale ma większe mięśnie niż przeciętny sadol alkoholik
oj podejrzewam (tylko) że babka ma lepszą figurę i mniejszą wagę a na dodatek jest zwinniejsza niż 90% sadoli - bez względu na płeć
Ja mam dopiero 7 tytułów to jestem w kolejce za murzynem z downem, ale będę próbował za rok.
Ciekawe, czy w łóżku tak skacze.
Szkoda tylko, że gdzieś nie zajebała bo tak te powodzenie trochę z żalem oglądać przychodzi...
Zgrabniuta to ona była jak czempionowała, potem zaczeła wpierdalać burgiery i donuty a wtedy dupsko tłuszczem obrastało. No i mamy efekty, zamiast delektować się skillem wytykamy tłustość.
Obala mit że skakanie na skakance odchudza, to ważne info dla grubasów, skakanka nie pomaga.
Muszą mieć kamerę z zajebistą stabilizacją obrazu bo jak taki grubas skacze to się ziemia trzesie
Muszą mieć kamerę z zajebistą stabilizacją obrazu bo jak taki grubas skacze to się ziemia trzesie
Popisuje się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów