18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nyrewesa 2021-07-05, 20:13
Ciekawe czy kupili licencję czy spiratowali muzę.
Zgłoś
czodA13 2021-07-05, 20:57
wielkie mi halo... bo bialy wegorz, bo 5gram. ale ze smerfetka dawala smerfom, ze zwirek z muchomorem to juz nieistotne. To jest dla dzieci debile
Zgłoś
Raflik 2021-07-05, 20:58
" Tylko jedno w głowie mam, koksu 5 gram "
Zgłoś
C0C0JUMBO 2021-07-05, 23:12
Halman napisał/a:

fajne a teraz łopateczka, wiadereczko i do piaskownicy

Chuj Ci w krzyz pajacu
Zgłoś
S................n 2021-07-06, 0:02 4
Halman napisał/a:

fajne a teraz łopateczka, wiadereczko i do piaskownicy

I dlatego do końca zycia będziesz zapierdalał z aparatem (no chyba ,ze pasja, to nie wnikam), ja się srogo pierdolnąłem w obliczeniach ,zobaczyłem fidget spinnery, myslę na chuj to komu takie gówno, miesiąc później ... jeb! fidget spinery zalały Islandię, łepki miały pierdolca na ich punkcie, ceny wypieradlały do 600% wartości z aliexpress na rynku islandzkim. Do dziś załuję, że przegapiłem tą falę, ale dzięki temu inaczej patrzę na handel i trendy co się sprzedaje.
Zgłoś
Novik 2021-07-06, 6:16 1
Jaki kurwa skandal .... Chłop chciał wyprodukować chujowe zabawki z chujowa muzyka wyprodukowali im na Tajwanie no bo gdzie znajdziesz tania siłę roboczą
A teraz kręci wokół tego aferke aby zeszło jeszcze więcej tego ścierwa
Zgłoś
dziadzia12 2021-07-06, 6:30
Ten kaktus taki powykręcany to ta piosenka w sumie do niego pasuje
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-07-06, 7:21
Novik napisał/a:

Jaki kurwa skandal .... Chłop chciał wyprodukować chujowe zabawki z chujowa muzyka wyprodukowali im na Tajwanie no bo gdzie znajdziesz tania siłę roboczą

Na Tajwanie minimalna netto to prawie 700 euro....
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2021-07-06, 9:22 4
htp napisał/a:

My to produkujemy?
A nikt nie pomyślał, że ta zabawka odtwarza to, co jest nagrane? Nagrał ktoś polską piosenkę i wszyscy się podniecają jak jeż do szczotki ryżowej.

Pierdolisz... Nagrane ? A ja myślałem, że tam wsadzili małego cygana i śpiewa...

Chuj mi na imię.
Zgłoś
Exclip 2021-07-06, 10:08
silesian171 napisał/a:

ja pierdole to nasz najlepszy produkt eksportowy od czasów Papieża i Wałęsy.

Jebac Bolka jebanego w dupe konfidenta i pol mozga
Zgłoś
Newretrowave 2021-07-06, 16:06 1
NiemiecWaszPan napisał/a:

Wyjazd mi z tymi fejkami! Admin, to chyba dzieciak, że dał się nabrać na to gówno...

Tak się składa że to nie fejk. Jest na aliexpress i w wideo opisującym produkt leci ta piosenka
Zgłoś
NataliaW 2021-07-06, 16:21
silesian171 napisał/a:

ja pierdole to nasz najlepszy produkt eksportowy od czasów Papieża i Wałęsy.

Dalej są ludzie którzy wierzą w mit Wałęsy?
Zgłoś
Kowal. 2021-07-06, 18:10 1
Zamowilem dzisiaj sobie na ebay
Zgłoś
qwerq221 2021-07-06, 19:58
aj to chce zara kupuje :DDD
Zgłoś
Jelczm 2021-07-06, 21:21
Arathnmor napisał/a:

Jakiemuś azjacie spodobały się murzyńskie rytmy i voila.

To nie są murzyńskie rytmy tylko słowiańskie zawodzenie do disco

NataliaW napisał/a:

Dalej są ludzie którzy wierzą w mit Wałęsy?

Tak, wystarczy otworzyć wyborczą lub inne media z grupy "walczymy o demokrację w Polsce "

A kto umarł, ten nie żyje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów