fajne a teraz łopateczka, wiadereczko i do piaskownicy
Chuj Ci w krzyz pajacu
fajne a teraz łopateczka, wiadereczko i do piaskownicy
I dlatego do końca zycia będziesz zapierdalał z aparatem (no chyba ,ze pasja, to nie wnikam), ja się srogo pierdolnąłem w obliczeniach ,zobaczyłem fidget spinnery, myslę na chuj to komu takie gówno, miesiąc później ... jeb! fidget spinery zalały Islandię, łepki miały pierdolca na ich punkcie, ceny wypieradlały do 600% wartości z aliexpress na rynku islandzkim. Do dziś załuję, że przegapiłem tą falę, ale dzięki temu inaczej patrzę na handel i trendy co się sprzedaje.
A teraz kręci wokół tego aferke aby zeszło jeszcze więcej tego ścierwa
Jaki kurwa skandal .... Chłop chciał wyprodukować chujowe zabawki z chujowa muzyka wyprodukowali im na Tajwanie no bo gdzie znajdziesz tania siłę roboczą
Na Tajwanie minimalna netto to prawie 700 euro....
My to produkujemy?
A nikt nie pomyślał, że ta zabawka odtwarza to, co jest nagrane? Nagrał ktoś polską piosenkę i wszyscy się podniecają jak jeż do szczotki ryżowej.
Pierdolisz... Nagrane ? A ja myślałem, że tam wsadzili małego cygana i śpiewa...
Tak się składa że to nie fejk. Jest na aliexpress i w wideo opisującym produkt leci ta piosenka
ja pierdole to nasz najlepszy produkt eksportowy od czasów Papieża i Wałęsy.
Dalej są ludzie którzy wierzą w mit Wałęsy?
Jakiemuś azjacie spodobały się murzyńskie rytmy i voila.
To nie są murzyńskie rytmy tylko słowiańskie zawodzenie do disco
Dalej są ludzie którzy wierzą w mit Wałęsy?
Tak, wystarczy otworzyć wyborczą lub inne media z grupy "walczymy o demokrację w Polsce "