Kocham Cię.
Żebyś nie był debilem, wiedziałbyś, że to prowokacja, chociaż pozostanę przy swoim, ***** *** .
... ale żeby was biedacy nie torturować, napiszę bez cenzury j***ć Tuska.
eeee myślałem, że napiszesz jest jebać tvn
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
To jak kurwa w PiS , wszyscy wąchają znoszone gacie wodza narodu.
Ja pierdole. Polityka, a raczej kabaret dostępny w TV ludziom już do reszty mózgi sprało. Wszędzie już muszą wtrącić swoje 2 grosze związane z poglądami.
Wszędzie już muszą wtrącić swoje 2 grosze związane z poglądami.
Częściowo masz rację.
Polityka to szambo, a wtrąciłem swoje dwa grosze, bo tutaj wszyscy jadą po Tusku i dla równowagi dojebałem PiSowi, z czystej ciekawości, żeby sprawdzić jak daleko sięga prawicowy obłęd, który kwitnie na Sadistic.
Dzisiejsza scena polityczna w Polsce to bagno. Czy z lewa, czy z prawa, jedna kurwa, jeden złodziej.
Częściowo masz rację.
Polityka to szambo, a wtrąciłem swoje dwa grosze, bo tutaj wszyscy jadą po Tusku i dla równowagi dojebałem PiSowi, z czystej ciekawości, żeby sprawdzić jak daleko sięga prawicowy obłęd, który kwitnie na Sadistic.
Dzisiejsza scena polityczna w Polsce to bagno. Czy z lewa, czy z prawa, jedna kurwa, jeden złodziej.
wszyscy jada bo lewakach bo chyba jeszcze nie żyłeś i nie wiesz jak było za po jak rzadził tusk ^a szczekasz jak burek ! a gówno na ten temat wiesz...
Częściowo masz rację.
Pójdę dalej i pokuszę się o stwierdzenie, że to nie polityka jest bagnem tylko wyborcy i wyznawcy. Większość kraju myśli, pis, tusk i lewica, grają przeciwko sobie I masz racje. Lewa, prawa, jedna kurwa, jeden złodziej. Smacznego piwka
Wszyscy po 40 rż to stare dziady i do gazu.
mam nadzieje że się odjebiesz w jakiś spektakularny sposób na swoją 40stkę i nagrasz to
Wszyscy po 40 rż to stare dziady i do gazu.
Czyli Ty już powinieneś zdechnąć 30 lat temu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów