Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak na wojnie najwięcej ludzi ginie od mokrych stóp?To po co broń?Może pistolety na wodę i wrogowi po nogach?Jak zawiążesz oryginalne wojskowe buty dobrze,to możesz chodzić w nich po wodzie i będziesz miał suche stopy.Wiele słyszałem historii o woju,ale nie opowieści o zabójczych mokrych stopach.
To mało słyszałeś, bo broń faktycznie zabija z rąk człowieka a natura jeszcze bardziej.
Tak na wojnie najwięcej ludzi ginie od mokrych stóp?To po co broń?Może pistolety na wodę i wrogowi po nogach?Jak zawiążesz oryginalne wojskowe buty dobrze,to możesz chodzić w nich po wodzie i będziesz miał suche stopy.Wiele słyszałem historii o woju,ale nie opowieści o zabójczych mokrych stopach.
Panie Olisadebe, wróć Pan do piłki.
Tak na wojnie najwięcej ludzi ginie od mokrych stóp?To po co broń?Może pistolety na wodę i wrogowi po nogach?
O proszę, nawet w trakcie 2 mieli z tym problem.
pl.m.wikipedia.org/wiki/Stopa_okopowa
Widzisz, stopa zdziałała więcej niż karabiny, armaty i moździerze.
Generalnie dawniej logistyka to był poważny problem. Masa ludzi to masa problemów. Zwykle więcej ginęło od ran, chorób, trudów wędrówki niż w samych bitwach.
Amputacja czy wystarczy peeling stóp? Kolega pyta
W tym wypadku zabieg usunięcia paznokci, kilkuprocentowy roztwór formaliny i doustne przeciwgrzybiczne powinny dać szanse na zatrzymanie grzybicy. Nie widać gangreny. Ale trudno ocenić tak na oko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów