18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Tuco 2021-06-30, 0:47
Kurde, aż usłyszałem to chrupnięcie.
Zgłoś
dominator76 2021-06-30, 1:04
to jej przypadkiem głowa nie wyjebała?

nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Zgłoś
WysuszoneGronoweTruchła 2021-06-30, 10:58
To chyba z baku tak trysnęło, ewentualnie jakaś butelka / bidon. Koło samochodu przejeżdża po jej klatce piersiowej / brzuchu.
Zgłoś
Bandzior020 2021-06-30, 13:13 1
Jak czytam komentarze to wydaje mi się ze 3/4 ludzi tutaj to debile i walcza o nagrode za najgłupszy komentarz... Jak ten kraj ma sie zmienić na lepsze jak sami idioci w około?
Zgłoś
jeden4sty 2021-06-30, 16:14
Bandzior020 napisał/a:

Jak czytam komentarze to wydaje mi się ze 3/4 ludzi tutaj to debile i walcza o nagrode za najgłupszy komentarz... Jak ten kraj ma sie zmienić na lepsze jak sami idioci w około?

Też nie widzę nadziei, jedynie się zastanawiam co ny tu jeszcze robimy...

Wina oczywiście motocyklisty, nie wiem co on chciał uzyskać, ale trochę mu nie wyszło. Niemniej jednak kierowca ciężarówki, czyli jakby nie było kierowca zawodowy (nikt oczywiście tych debili zawodowcami nie próbuje czynić, zdaj prawko i wio), mógł zrobić wiele, żeby tego zdarzenia uniknąć - przede wszystkim powinien był zwolnić widząc jadącego przy krawędzi jezdni skejta i zachować odpowiedni odstęp, mając na uwadze, że cokolwiek może się wydarzyć i nie zdąży chłopaka ominąć jadąc tuż za nim - on go w zasadzie zaczynał wyprzedzać nie zachowując odstępu, nie robiąc łuku. Do tego po drugiej stronie, na przeciwległym pasie sznur aut - no idealne warunki, żeby wyprzedzać.

BTW To co tak eksplodowało to najpewniej głowa motocyklisty, jeśli był bez kasku to prawdopodobne - na pewno nie bak i na pewno nie kobieta, na którą najeżdża już po tym zdarzeniu. Ciekawe jakie obrażenia po czymś takim u kobiety, nie wiem co przewoził i jak się rozkłada masa w tym momencie, ale przejechał jej pp mostku, więc chyba jakieś szanse na przeżycie ma...
Zgłoś
polakwrocek 2021-06-30, 18:24
Male_jajko napisał/a:

motopizda chyba przezyl, odchyla glowe... partnerka juz nie.

E tam partnerka. Pizda co wyruchał.
Następną sobie znajdzie. Na motor zawsze są chętne.
Zgłoś
sokol358 2021-06-30, 20:36
laska pasażerka pierwszy raz siedzi na motorze i nie ma pojecia o kontrolowaniu swojego srodka ciezkosci. Kierowca stracił czujność i elo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów