18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Ohio State Reformatory w Mansfield w stanie Ohio. Większość ludzi rozpoznaje go z filmu Skazani na Shawshank. Chociaż nie jest całkowicie opuszczone, więzienie jest w dość strasznym stanie i nie było używane jako więzienie od 1990 roku. Więzienie jest obecnie rodzajem muzeum i służy do wycieczek z przewodnikiem choć spora część nadal jest zamknięta dla zwiedzających z powodu niebezpiecznych warunków.

Reszta w komentarzach

Pierwszy temat
Zgłoś
miiniek 2012-08-21, 19:25
Jeśli chcecie zobaczyć te więzienie z innej perspektywy to polecam oglądać 1 sezon "Łowców duchów". Na yt znajdziecie bez problemu, jeśli ktoś chce to PW, podeślę link.
Dosyć ciekawe miejsce, fajna przeszłość budynku i obszerne anomalie .
Zgłoś
ImTwinkle 2012-08-21, 19:26
Dzieki za komentarze. Piffo dla was
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-08-21, 20:03
@ImTwinkle
Nie rzucaj piw na prawo i lewo gdzie popadnie, bo za to możesz warna wyłapać
Zgłoś
Mizantrop 2012-08-21, 21:09 1
huligan po zostaniu zjebanym przez połowę sadistica udaje, że nie wchodzi już w ten temat ; D

Popieram Islamizacje Europy!

Zgłoś
Portnoy 2012-08-21, 21:10
@ImTwinkle
Jak masz wiecej tych zdjec to dawaj.

To Live Forever
Zgłoś
m................i 2012-08-21, 22:09
Nakarmiliście trola. U mnie taki dostałby bana za debilizm, a co, stać mnie to rozdaję.
Zgłoś
KosmoZielarka 2012-08-22, 3:45
@huligan1
Ja pierdole. Gimbaza wróciła z koloni.

Myślałeś, że jak napiszesz coś o gimbusach to dostaniesz więcej browarów? Niektórzy lubią pooglądać takie tematy jak ten, kolego. Jak ci się nie podoba to przekręć kółeczko na myszce w dół... Albo wejdź na harda skoro jesteś takim zapalonym sadolem i nie umiesz obejrzeć innych rzeczy niż te na hardzie. Trzeba być otwartym na wszystko
Zgłoś
normale 2012-08-22, 8:11
Zabawne jest to, że z tym gadaniem o gimbusach jest jak z kierowcami; Ci którzy najczęściej i najgłośniej narzekają na wszystkich kierowców, są tymi na których Ci wszyscy kierowcy się wkurwiają.

Krótko mówiąc jeżeli jeszcze Ci się chce czytać te komentarze huligan1 to wiedz, że jesteś esencją gimbazy...
Zgłoś
bleblebetor 2012-08-22, 8:42
normale napisał/a:

Zabawne jest to, że z tym gadaniem o gimbusach jest jak z kierowcami; Ci którzy najczęściej i najgłośniej narzekają na wszystkich kierowców, są tymi na których Ci wszyscy kierowcy się wkurwiają.

Krótko mówiąc jeżeli jeszcze Ci się chce czytać te komentarze huligan1 to wiedz, że jesteś esencją gimbazy...

Przykro mi, stary, ale ten portal jest dla pełnoletnich. Tu się zamieszcza dzwony samochodów, motorów, kawały itp. Jak lubisz coś mocniejszego, to jest hard. Po prostu Sadistic nie jest portalem na takie coś, jak puste więzienia, hotele. Co innego, jak by były np. filmiki z bójek w ZK, trupy w opuszczonych hotelach, szpitalach.
Zgłoś
Srebrny Serfer 2012-08-22, 10:51 2
@up

Co ty to pierdolisz?? Z byka spadłeś??
Zgłoś
staszekf123 2012-08-22, 11:18
Panie hUliganie1, a co ty kurwa jestes wlascicielem portalu ze sie tak napinasz???
Zgłoś
Jaczy 2012-08-22, 11:57
huligan1 napisał/a:

Przykro mi, stary, ale ten portal jest dla pełnoletnich. Tu się zamieszcza dzwony samochodów, motorów, kawały itp. Jak lubisz coś mocniejszego, to jest hard. Po prostu Sadistic nie jest portalem na takie coś, jak puste więzienia, hotele. Co innego, jak by były np. filmiki z bójek w ZK, trupy w opuszczonych hotelach, szpitalach.

Stary, już się nie pogrążaj ... Połowa sadola Cie zlinczowała, a i tak próbujesz wyjść z twarzą co Ci nie wychodzi..
Po pierwsze - zmień nick bo aż razi w oczy ten błąd.
Po drugie - Widzę, że lubisz się chwalić swoim wiekiem.. "Gimbaza wróciła z kolonii", "To jest portal dla pełnoletnich" .. Jakoś osoby do których kierowałeś te słowa są +18, więc? Na Twoim przykładzie idealnie widać, że wiek to tylko liczba, a nie dorosłość.
Po trzecie - Jak widać, te "puste więzienia i hotele" cieszą sie popularnością. Nie podoba sie? Nie komentuj, proste. Scroll w dół i lecisz dalej.
Bez pozdrowień i spokorniej na przyszłość dla nowych użytkowników.
Zgłoś
bleblebetor 2012-08-22, 12:34
Chyba moderator jest na urlopie, bo nie przeniósł tematu do sucharów.
Zgłoś
Caroo 2012-08-22, 18:36
huligan1 napisał/a:

Z Ciebie to jeden, niezły dzwon... Pokaż mi, gdzie masz napisane, że Sadistic.pl służy do wrzucania jedynie tego, co wymieniłeś powyżej. Każdy ma prawo wrzucić to, co jego zdaniem być może się spodoba, a użytkownicy zadecydują o tym, czy trafi to na główną czy nie. Na szczęście nie tylko Ty masz w tej kwestii coś do powiedzenia. Widać bardzo Cię boli, że ktoś był bardziej kreatywny od Ciebie i ma jakikolwiek wkład w rozwój tej strony dodając coś od siebie.
A Ty zamiast tak podkreślać swój dorosły wiek, zacznij się zachowywać stosownie do niego. Tak jak pisali użytkownicy wyżej- nie odpowiada Ci dany temat to go pomiń i oszczędź sobie wstydu.
Zgłoś
ĸuń 2012-08-23, 0:05
huligan1 napisał/a:

Chyba moderator jest na urlopie, bo nie przeniósł tematu do sucharów.

Chyba ominął cię ten komentarz sadistic.pl/skazani-na-shawshank-opuszczone-wiezienie-ohio-state-refor...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów