📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CL~ napisał/a:
@up to było bez sensu, ale dobra. mój chłopak nie narzeka, wiec chyba dobrze.
Ale nosisz jakąś protezę cycka, balon z wodą, skarpetki w biustonoszu, coś?
skin, punk czy oi. Będzie chciał sie napierdalać to sie będzie napierdalać . Tak samo hip-hop czy popowy koleś. lol .
Bongman ma nowe konto?
Czas żebym ja się wypowiedział
Zacznę od tego gratuluje CL~ za dystans i poczucie humoru, bo mimo swojej byłej choroby (niech tak zawsze będzie) potrafi się śmiać z tego kawału. Każdy normalny człowiek wie, że osoby chore nie powinny się nad sobą użalać, ale powinny podejść do swojej sytuacji z dystansem.
Zacznę od tego gratuluje CL~ za dystans i poczucie humoru, bo mimo swojej byłej choroby (niech tak zawsze będzie) potrafi się śmiać z tego kawału. Każdy normalny człowiek wie, że osoby chore nie powinny się nad sobą użalać, ale powinny podejść do swojej sytuacji z dystansem.
Po praktykach w Centrum Onkologii, to stwierdzam, że mało śmieszne.
Ale, żeby było sadystycznie, to autorowi życzę nowotworu złośliwego. Glejaka jakiegoś, albo chłoniaka.
Ale, żeby było sadystycznie, to autorowi życzę nowotworu złośliwego. Glejaka jakiegoś, albo chłoniaka.
Jack Daniel's, oj nie pierdol. Leżałem na onkologii trzy razy i tam nikt się nie użala. Sam po sobie zauważyłem że ludzie z mojego otoczenia znacznie bardziej się tym przejmują niż ja sam. Dowcip nie jest śmieszny bo jest chujowy a nie dlatego że chamski. Tak przy okazji zapytam kto ma gorzej? CL~ bez cycka czy ja bez jajka?
@up, z jednym jajkiem raczej dziecko możesz zrobić, a w moim przypadku można zrobić plastyke piersi, już niedługo mnie to czeka, więc raczej mnie to wcale nie martwi. przeszłość to przeszłość, trzeba żyć czasem terazniejszym a nie przejmować się tym co było. ja się cieszę że mogę żyć pare lat dłużej.
@adammmos, nie skarpetki... są specjalne wkładki wypełnione różnymi substancjami np. silikonowe firmy amoena, lub bardziej podobne do skarpetki, wypełnione jakąś watą, to "tańsza" opcja, ale jednorazowa... lepiej wydać raz na dwa lata 500zł, niż co tydzień 20zł, ponieważ to nawet wyjdzie drożej.....
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA MILE SLOWA
@adammmos, nie skarpetki... są specjalne wkładki wypełnione różnymi substancjami np. silikonowe firmy amoena, lub bardziej podobne do skarpetki, wypełnione jakąś watą, to "tańsza" opcja, ale jednorazowa... lepiej wydać raz na dwa lata 500zł, niż co tydzień 20zł, ponieważ to nawet wyjdzie drożej.....
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA MILE SLOWA
@CL~ muszę pogratulować odwagi i dystansu. Aż człowiek odzyskuje wiarę w ludzi. Życzę udanej plastyki, żeby wyszło conajmniej symetrycznie
Z tym, że w sumie zawsze zastanawiało mnie jak to wygląda o_O (w sensie, taki brak).
@swampshark - a tam, na cholerę Ci dwa? Jak Ci ktoś przykopie między nogi, to się jeszcze będziesz cieszył
I Tobie też trzeba pogratulować dystansu
Z tym, że w sumie zawsze zastanawiało mnie jak to wygląda o_O (w sensie, taki brak).
@swampshark - a tam, na cholerę Ci dwa? Jak Ci ktoś przykopie między nogi, to się jeszcze będziesz cieszył
I Tobie też trzeba pogratulować dystansu
Dowcip jest akurat mojego autorstwa, wymyśliłem go kiedy byłem u bliskiej mi osoby na właśnie rzeczonym oddziele! Była to osoba z mojej bliskiej rodziny i mnie prawdopodobnie (tak jak niektórzy sobie życzą) też to czeka! Ale co z tego! Cieszmy się życiem, które nam zostało, nie użalajmy się nad sobą! Szacunek dla pani bez cycusia i pana bez jajka! Nie miało to obrazić kogokolwiek! DYSTANS przed wszystkim!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów