Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jest to jeden z odcinków "Szerokich Torów" autorstwa Barbary Włodarczyk. Bardzo ciekawy cykl dokumentalny opowiadający o życiu mieszkańców na terenie byłego ZSRR. Polecam nie tylko ten odcinek. Link: tvp.pl/vod/dokumenty/historia/szerokie-tory/wideo/odc-19/4281229
Faktycznie bardzo ciekawy, szczególnie ta ustawiona scenka
W ogóle to nie jestem rasistą, ale zdaję sobie sprawę z pewnych ogólnych różnic między ludźmi. I tak sobie zauważyłem, że największymi rasistami to są właśnie czarni, a zatem szerząc rasizm zbliżamy się do czarnych Ciężka sprawa [;
hahaha, kurwa, dawno nikt mnie tak nie rozbawił. Karol jesteś zajebisty...
Jaki Karol kurwa !?
Dajcie sobie buzi , albo do buzi
O takie przyjemności poproś starego pewnie się ucieszy.
Jednak odróżnijmy patriotyzm od skrajnego nacjonalizmu. Patriotyzm to miłość do Ojczyzny, to Ojczyzna znajduje się na pierwszym miejscu w sercu każdego patrioty. Skrajny nacjonalizm charakteryzuje się przede wszystkim nienawiścią do obcych i innych narodów niż własny, ksenofobizmem i nietolerancją, miłość do Ojczyzny jest w tym przypadku związana z nienawiścią do innych, to zły tok myślenia.
A co do skinów samych w sobie to w Polsce ich raczej nie ma zbyt wielu. Są Narodowcy którzy swoją wiedzą zagięli by większość z was bez większego wysiłku. Cieszcie się że jest ktoś kto staje naprzeciwko pedalskim manifestacjom i ktoś kto działa by ten kraj nie popadł w totalne gówno. Gdy wy, gimbusy w większości piszecie w pełni nienawistne posty w internecie oni upamiętniają narodowych bohaterów, walczą z lewakami czy wysyłają paczki dla kombatantów żyjących w chujowych warunkach za wschodnią granicą. I to jest kurwa patriotyzm - działanie dla dobra ojczyzny.
Amor patriae nostra lex.
Jednak odróżnijmy patriotyzm od skrajnego nacjonalizmu. Patriotyzm to miłość do Ojczyzny, to Ojczyzna znajduje się na pierwszym miejscu w sercu każdego patrioty. Skrajny nacjonalizm charakteryzuje się przede wszystkim nienawiścią do obcych i innych narodów niż własny, ksenofobizmem i nietolerancją, miłość do Ojczyzny jest w tym przypadku związana z nienawiścią do innych, to zły tok myślenia.
Niestety cytujesz piękne słowa, ale potem mówisz takie bzdety, że aż głowa boli. Niczym się nie różnisz od lewaków, którzy się pedalą po kątach.
NACJONALIZM ODRZUCA RASIZM. Skumałeś? Rasista nie jest nacjonalistą? Skumałeś? Nacjonalista będzie za separacją rasową, ale nie jest rasistą. Skumałeś? Przestań czytać GW i oglądać TVN i zacznij czytać książki.
Co do tolerancyjnych, ćpunków powyżej.. Duża część "tych łysych tępaków" ma o wiele większą wiedze od Was. Ale po prostu w tym środowisku kult siły jest ważniejszy od pedalstwa.
Co do 'skrajnej prawicy' i adolfa to niektórym mylą się pojęcia - skini wielbiący wujka z wąsem to w żadnym wypadku nie prawicowcy tylko lewacy. Wuj-żydobij był socjalistą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów