Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Skinheadzi z Częstochowy
BialyPolak • 2013-12-23, 22:16
Witam was, drodzy sadole

Kiedyś wrzuciłem tutaj fragment pewnego dokumentu, w którym ukazane jest środowisko skinów z roku 1997. Dużo ludzi tutaj miało ból dupy z powodu ich "hajlowania" czy flag ze swastyką. Ale liczba piw musi sama za siebie Tak też dzisiaj chcę wam pokazać skinheadów z Częstochowy, którzy są powiązani z Nacjonalizmem, a konkretniej z NR (jakby ktoś nie wiedział: Narodowy Radykalizm). Nie ma tutaj żadnych swastyków i innych hitlerowskich symboli
Filmik nie jest mojego autorstwa

Zapraszam:

Ktoś powiedział, że mit Ziemi zgasł,
I że Polska umarła na wieki...
Ona woła przez sen, chociaż śpi,
Nie próbujcie z niej robić kaleki!
Zgłoś
quang-dat 2013-12-25, 18:34
Bongman, nareszcie w czymś się z Tobą zgadzam, brawo!
Zgłoś
Tupolew18 2013-12-25, 23:28
Po 1 z tego co wiem to ten reportaż miał "ośmieszyć" skinheadów i postawić ich w złym świetle (a co innego TV robi?)

Po 2 wśród skinheadów nie ma takiego powiedzenia jak nazista tylko NS czyli Narodowy Socjalista i pamiętajmy że nie każdy skinhead to NS

A po 3 mignął mi komentarz że się wypowiadają jak idioci czy coś tam...na początku jak spiker mówił najmłodszy ma z 14 lat więc to nie problem by wziąć takiego młodziaka i postawić go przed kamerą...resztę dopowiedzcie sobie sami

PS: A pro po dlaczego niektórzy skini czy tez "normalni" ludzie mają poglądy Narodowo-Socjalistyczne, jakiś czas temu na forum Blood&Honour znalazłem odpowiedź jednak jestem jebanym leniem i nie chce mi się teraz tego szukać

A kiedy przyjdą nocą i kolbami w drzwi załomocą to otwórz bo szkoda drzwi
Zgłoś
yogmean 2014-01-03, 21:44
nie żebym się czepiał ich poglądów czy czegoś innego jednak, gdy pan Marek wypowiadał się o narkotykach, to czy jego organizm nie powinien zareagować na kurewsko mocną lampę od kamery i nie powinien mu zmniejszyć źrenic jak u kolegów...??

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów