📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co wy myślicie że w Krakowie mieszkają sami idioci? Pomyśleli o tym że idzie lato i wymyślili maczetę którą łatwiej schować w krótkich spodniach
Policjant zatrzymuje takiego delikwenta i zadaje pytanie o zawartość kieszeni
Dana osoba spokojnym głosem odpowiada , w prawej kieszeni mam telefon w tylnej fajki , a w lewej mały scyzoryk taki w sam raz na grzyby .
Proszę wyjąć rzeczy i położyć na maskę radiowozu .
Wyciąga telefon , fajki i na koniec taką maczetę , haha
chciałbym zobaczyć minę policjanta na widok tego podręcznego scyzoryka
Dana osoba spokojnym głosem odpowiada , w prawej kieszeni mam telefon w tylnej fajki , a w lewej mały scyzoryk taki w sam raz na grzyby .
Proszę wyjąć rzeczy i położyć na maskę radiowozu .
Wyciąga telefon , fajki i na koniec taką maczetę , haha
chciałbym zobaczyć minę policjanta na widok tego podręcznego scyzoryka
@crossdressphyxia i rapper:
Wiem, że kukri to nie maczeta, ale wpisałem jak jest w aukcji na coldsteel (kukri machete).
I to JEST maczeta. Tylko upodobniona do kukri. Prawdziwa kukri ma wcięcie na ostrzu tuż przy rękojeści.
A sam jako kielczanin chciałbym taką. I wiele innych zabawek tego gostka.
Wiem, że kukri to nie maczeta, ale wpisałem jak jest w aukcji na coldsteel (kukri machete).
I to JEST maczeta. Tylko upodobniona do kukri. Prawdziwa kukri ma wcięcie na ostrzu tuż przy rękojeści.
A sam jako kielczanin chciałbym taką. I wiele innych zabawek tego gostka.
Tyle osób już mnie wyprzedziło... skojarzenie z jednym miastem
miasto kraków lubi to.
olo1990pl
Tak się składa że posiadam oryginalnego kukrasa z Nepalu i zgodzę się z wcięciem, posiada on także rowek wzdłuż klingi od mniej więcej połowy w dół aby krew ściekała Fajna zabawka.
Ciekaw jestem czy te coś cold steela też ma grubość krawędzi ~1cm
Tak się składa że posiadam oryginalnego kukrasa z Nepalu i zgodzę się z wcięciem, posiada on także rowek wzdłuż klingi od mniej więcej połowy w dół aby krew ściekała Fajna zabawka.
Ciekaw jestem czy te coś cold steela też ma grubość krawędzi ~1cm
Patent stary jak świat, a znany z noży typu navaja. Tu oczywiście trochę zmodyfikowana wersja. W każdym razie nie całkiem oryginalna. A navaje polecam, bardzo ładne noże (do kolekcjonowania polecam oczywiście).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów