📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
I po co go wyzywacie? Gość miał pomysł i sobie zarabiał, mówią że uczciwością i pracą ludzie sie bogacą ale w Polsce jest odwrotnie, błagam Was nie oszukujmy sie :/
Ja już współczuję Twojej rodzinie.
dobrze chłop robi, co zarobi to jego, a tym co dali się wyruchać chuj do japy.
Taaa, przyznawać się kurwa ilu z was wpadło w aferę Pobieraczka.
ja:) Prawie... po telefonie do UOK olalem ich pisma i po sprawie
Tu nie chodzi o regulamin, który jest taki jaką mieli fantazję, tylko, o to, że ludzie im potem kasę wysyłali. Ciekawe, czy gdyby w regulaminie było napisane, że maja sobie odciąć penisa i im wysłać, to ile by się znalazło debili, którzy by tak zrobili. Hm... może założyć taką stronę i sprawdzić
wszyscy tu so tacy zajebisce madrzy tylko wy nigdy nie postawicie sie w polozeniu osoby ktora ostatnie pieniadze stracila bo zarabia 1200 na dom i chciala sobie dorobic
Wy glaby sami kedys zostaniecie wydymani i wtedy powiedzcie sobie do lustra ze wszystko jest ok bo wiekszy frajer wydymal mniejszego
Zero widze znajomosci życia tylko madrosci z gimnazjum
Wy glaby sami kedys zostaniecie wydymani i wtedy powiedzcie sobie do lustra ze wszystko jest ok bo wiekszy frajer wydymal mniejszego
Nie rozumiem dlaczego nazywacie pana który zarobił 70 zł debilem. Można go nazwać skurwysynem, złodziejem, cwaniakiem, ale na pewno nie debilem.
@pavel666
Weź przestań bo się rozpłaczę, a tak poważnie to bardzo mi z powodu położenia tej osoby, wszystko jedno.
Weź przestań bo się rozpłaczę, a tak poważnie to bardzo mi z powodu położenia tej osoby, wszystko jedno.
Koleś zrobił wszystko zgodnie z prawem. Trzeba być debilem, w dodatku upośledzonym, żeby dać się na takie coś nabrać. On jej nie oszukał rozumiesz kretynie? I wielce wzruszające, że ktoś tam zarabia mało i w dodatku daje jeszcze się wyruchać za swoje marne pieniądze. No kurwa takie jest życie, nie ma sprawiedliwości, a najsłabsze ogniwa społeczeństwa eliminują się same. Przyzwyczajaj się, bo życie nie jest takie proste jak rodzice usilnie starają się ci wmówić.
no i kurwa facet ma rację, co za debil zapłaci 70 zł za to, że ma dostać pracę?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów