18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Co?
randomowe zwłoki zgromadzone na przestrzeni 7 lat, w liczbie sztuk ~250

Gdzie?
Na Wydziale Lekarskim Uniwersytetu Complutense (Madryd, Europa!)

Dyrektor dyplomata tłumaczy, że ogólnie to nie mają pieniędzy i przecież to nikomu nie szkodzi. Sprzedaje wersję, że kilka miesięcy wcześniej odszedł pracownik obsługujący piec i nie mogą wznowić pracy krematorium z powodu złego stanu technicznego.

elmundo.es/album/madrid/2014/05/19/5378f5cf268e3e25768b456f.html

elmundo.es/madrid/2014/05/18/5378f7d8268e3e14768b4573.html

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
htp 2019-09-04, 10:55
nowynick napisał/a:

Bezrobocie na poziomie 20% a oni nie mogą znaleźć od siedmiu kurwa lat gościa, który by pociągnął wajchę?

Akurat 14%, ale to i tak małe naciąganie w porównaniu do premiera jednego z europejskich państw.
Zgłoś
battleship 2019-09-04, 11:43
Madryd? A co to za miasto?
Zgłoś
henzo31 2019-09-04, 12:02 4
Wyślijcie to do mnie. Znam kogoś kto to zutylizuje

Zgłoś
napsterowsky 2019-09-04, 12:53
Zrobili sobie kawałek Indii z Bangladeszem w środku Europy, pojebyyyy!
Jebać tam musi okrutnie jak w Gangesie po suszy.
Zgłoś
wojciech1234 2019-09-04, 16:17
Oni przynajmniej mają jakieś preparaty do nauki a nie to co u nas.
Zgłoś
Rzehooj 2019-09-04, 16:19 1
Patrzę na te fotki i patrzę ale cycków nie widać. Brak piwa.
Zgłoś
burczy 2019-09-05, 16:23
Więc stąd hiszpańska mucha...
Zgłoś
Liton 2019-09-06, 1:14
Bullshit.

Nie wiem skąd te zdjęcia, ale ni chuja nie są to zwłoki do celów nauki anatomii, ponieważ nie ma na nich prawie śladu tkanek miękkich. Jedyne do czego by się nadawały to układ kostny.

Kolejna sprawa - 7 lat? Zabalsamowane zwłoki wyglądają inaczej, tych nie byłoby nawet jak balsamować. By się nie rozłożyć przez 7 lat - musiałyby być trzymane w zajebiście sprawnej chłodni, tylko wtedy co z nimi robić aby nadawały się do zajęć? Do mikrofalówki i odbrzać? No, bez jaj..
Zgłoś
SuchyHarry 2019-09-08, 14:02
szympas1 napisał/a:

A co, za mocne na twoje pedalskie oczka?

Temat zajebisty i powinno być takich więcej na głównej zamiast postów gimbusów co to jeszcze im mama nie założyła hasła na komputerze po rozpoczęciu roku szkolnego

za pojazd po loaloa zawsze piwo.
Zgłoś
imp0rtanded 2019-10-02, 14:19
szympas1 napisał/a:

A co, za mocne na twoje pedalskie oczka?
Temat zajebisty i powinno być takich więcej na głównej zamiast postów gimbusów co to jeszcze im mama nie założyła hasła na komputerze po rozpoczęciu roku szkolnego

taa... gimbusów gimnazjum z podstawówką ci sie pomyliło
ale co do tematu sie zgodzę xD (to chyba nie dobrze że na religii jestem na sadistic )

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem