📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
stankry
Jeszcze kumam, jakby taki pozer zrobił taki wkręt dla siebie - bez nagrywania, szybkie śmiechy i do domu.
On jednak kopiuje czyjś pomysł, przenosi go w słaby sposób na polskie realia, wrzuca w sieć i uważa, że jest zajebisty.
Jakim trzeba być przygłupem, żeby starać się zaistnieć na pomyśle kogoś innego w środowisku (internauci) w którym wszyscy znają pierwowzór?
Tak myślisz kurwa? a niekryty krytyk? w całości zerżnął zagraniczny pomysł i zarabia więcej na głupich filmikach niż przeciętny robol.
Ja jebie, napisałem komentarz "Zajebiste. " i moderator to usunął, bo "jedno słowo w poście". Co za buraczane zasady niektóre tu są...
Nie umywa się do oryginału
co za żałość Brak polotu, luzu, stoi ta bieda w tej marynarce jak do trumny i pierdzi coś pod nosem...awww
1:28 mój nauczyciel wf'u!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów