📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie no jaja też mamy!
Arcymarzyciel napisał/a:
dth Jak dla mnie facet nie dość, że ma jaja to i poczucie humoru, którego brakuje naszym polskim chłopakom
Chyba cie poyebało dziewczynko... Albo nie masz kolegów
@arcymarzyciel nasi chłopacy też mają jaja tylko zamiast skakać do basenu w centrum, jeżdżą po nim w tico
Arcymarzyciel napisał/a:
dth,
Jak dla mnie facet nie dość, że ma jaja to i poczucie humoru, którego brakuje naszym polskim chłopakom
U nas nie ma takich basenów w centrach handlowych
zrobiłem troche mniej spektakularnie w łodzkiej galerii : D wbiegłem jak dzikus do tamtejszej fontanny chlapiąc się jak pojebany : D wkurwienie ok 10 ludzi siedzących przy fontannie których ochlapałem bezcenne : D
akcja 0:55
Ja pierdolę, ale idiota. Jakby sobie złamał debil kręgosłup to by musiało na niego państwo łożyć. Nie cierpię takich kretynów, szkoda, że się nie wyeliminował, zrobiłby dobrze społeczeństwu.
mandel9 napisał/a:
ojj mam i to bardzo dużo. A napisałeś tak, bo? Z zazdrości za otrzymane piwka?nie masz kolegów
W sumie sama się zdziwiłam, że tyle otrzymałam. Kiedy i z kim ja to wypiję..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów