📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@woj4ek
Nie bawię się w polonistę, maturę zdawałem cztery lata temu, nie jestem tłustym facetem z ginekomastią. Ale. No właśnie. Przeglądając Wasze komentarze tutaj, śmieszy mnie Wasz pseudopatriotyzm. Jestem patriotą, więc wyzywam osoby innej religii, rasy lub orientacji, żeby bronić mojego narodu. Jak jesteście patriotami to zacznijcie od poszanowania języka i jego prawidłowego używania. Szczycisz się, że jesteś Polakiem? Mów poprawną polszczyzną.
A tak na marginesie, to Wasz dorobek jakoś nie powala - połowa tematów w było lub sucharach? Brak swoich tematów? Obrażanie innych, bycie internetowym napinaczem dla kilku wirtualnych piw?
Dziękuję. Nie skorzystam.
A tak na marginesie, to Wasz dorobek jakoś nie powala - połowa tematów w było lub sucharach? Brak swoich tematów? Obrażanie innych, bycie internetowym napinaczem dla kilku wirtualnych piw?
masseter napisał/a:
(...) Idź pan w chuj
Dziękuję. Nie skorzystam.
mechanik kurwa... nie maszynista.
oglądałem sobie filmik, a jako, że mój ojciec jest emerytowanym maszynistą, wszedł zaciekawiony dźwiękiem syreny pociągu. patrzy sobie, patrzy i tak oto komentuje "a co oni? debile? eeee maszynista nie hamował. pierodił to. w sumie ja też bym nie hamował" już wiem dlaczego zostałem sadolem
Nie przesadzajcie. kumpel mechanik zna tego maszynistę od 21 trupów, ma ksywę oczko. każdy mówi że najgorszy jest pierwszy, drugi.. potem idzie przywyknąć, tym bardziej że 90% to samobójcy, którzy wybrali sobie los. a co do mostu - normalna zabawa. byłem mały, to na linii gorzów zbąszynek jest most nad rzeką obra. (skwierzyna) calutki most był oblepiony przez dzieciaki - raz że frajda, 2 że stal gorąca po wyjściu z lodowatej rzeki. pociąg nadjeżdzął to w ostatniej cwili spierdalało sie gdzie się da. a jak wszystkie dziury byłuy zapchane to leżało sie koło szyn i modliło żeby nikt nie srał w pociągu. a najlepsze były rzadkie akcje, jak pociąg był nabity sokistami, jechał zdecydowanie wolniej a na moście hamowanie awaryjne. i gonitwa po krzaczorach.. ehh kiedyś to było życie.
Maszynista nawet nie zwolnił i się nie zainteresował, czy rozjechał dwóch debili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów