Skok do rzeki z wysokości około 46 metrów, autor filmu napisał że ojcu który skoczył pękł kręgosłup i po długiej rehabilitacji wrócił do formy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cornishon69 napisał/a:
To szybko wrócił do tej formy jak po kilku sekundach po skoku ze złamanym kręgosłupem normalnie pływał.
Nie złamanym kurwa tylko Pękniętym ....
mas49 napisał/a:
46 m ? chyba cie pogielo na moje oko okolo 25m szyby rafineryjne na morzu maja 50 m wywsokosci
s =1/2at^2
s =0,5*9,81*2,7^2
s = 35m
czas zmierzyłem 3 razy stoperem i wyciągnąłem średnią.
Przez chwilę myślałem ,że będzie dryfował z połamanym kręgosłupem- chwila oczekiwania była warta każdej sekundy tego filmu... tylko szkoda,że się nie zabił... no ale nic! Nie można mieć wszystkiego...
Długa rehabilitacja a filmik nagrywany 3 miechy temu
pirek5- weż tylko pod uwagę że po kompresji filmy nie zawsze są idealnie równe długości oryginału
markop4321 napisał/a:
Długa rehabilitacja a filmik nagrywany 3 miechy temu
Film został nagrany ponad 2 lata temu a ojciec dochodził do siebie przez rok.
Orginalny cytat,
Cytat:
My dad jumped off a cliff about 150 foot out the canyons in Shamokin and broke his back! He did this yesterday which would be June 3rd 2010. As of now June 2011 my dad is doing great!
Nie przerwał rdzenia kręgowego, po prostu musiał mu pęknąć któryś z kręgów więc go poskładali, na końcu widać że ledwo rusza rękoma, miał szczęście że w ogóle wypłynął.
cornishon69 napisał/a:
To szybko wrócił do tej formy jak po kilku sekundach po skoku ze złamanym kręgosłupem normalnie pływał.
A co miał zrobić? Utonąć?
A poza tym w wodzie na kręgosłup działają znikome siły, więc może dlatego dał radę z tym dopłynąć
kozak, debil, wszystko jedno... jaki hardcore tata
@pirek5
Weź pod uwagę, że wyliczyłeś to, jakby był to swobodny spadek. W dużym uproszczeniu można by przyjąć, że był to rzut poziomy, a dokładniejszy wynik wyszedłby, gdyby to liczyć jako rzut ukośny.
Weź pod uwagę, że wyliczyłeś to, jakby był to swobodny spadek. W dużym uproszczeniu można by przyjąć, że był to rzut poziomy, a dokładniejszy wynik wyszedłby, gdyby to liczyć jako rzut ukośny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów