📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tym razem mu się udało, hard czeka
@Gnoyek1990
Już kiedyś ktoś uderzył w betonowy murek i miał ryj rozcięty na pół
sadistic.pl/skok-do-wody-vt82578.htm
Masz na myśli ten filmik?
Już kiedyś ktoś uderzył w betonowy murek i miał ryj rozcięty na pół
sadistic.pl/skok-do-wody-vt82578.htm
Masz na myśli ten filmik?
alkoterror napisał/a:
@Gnoyek1990
Nie ryj tylko szczęke
Nie szczękę, tylko całą twarz czyli potocznie ryj. marios2012 wrzucił ten filmik. Swoją drogą jest to jeden z najhardszych filmów jakie widziałem. Ale dobrze, jest przestroga.
Jatyon napisał/a:
Nie szczękę, tylko całą twarz czyli potocznie ryj. marios2012 wrzucił ten filmik. Swoją drogą jest to jeden z najhardszych filmów jakie widziałem. Ale dobrze, jest przestroga.
chodziło mi o sytuacje ma tym moście w Żywcu
alkoterror napisał/a:
chodziło mi o sytuacje ma tym moście w Żywcu
A to nie wiedziałem, że w Żywcu też ktoś niefortunnie spadł na głowę. Przeżył? Bo ten na filmiku podobno zmarł po 3 dniach. Koleś nieźle się musiał nacierpieć.
Ryzykować zdrowie czy życie dla filmu. To trzeba mieć w głowie najebane..
Gnoyek-pamietam ten film.był na hardzie z dawnych czasów.Klient skaczac z ok 20m ,chyba o cos sie potknał i nie doleciał do wody.zahaczył gębą o murowane nabrzeze. pozniej mozna było podziwiać,gdy lekarz trzymał ją w rękach,żeby sie nie rozpadła na jakieś 4 czesci. a co ciekawe-klient był przytomny,jesli mozna to tak nazwać.polecam poszukac tego w necie,tylko cholera wie jak to po tagach. Napewno warto,bo sytuacja bardzo zblizona do tego filmu.
@up
koleś żyj, marios już podał link do tego filmu kilka komentarzy w górę
koleś żyj, marios już podał link do tego filmu kilka komentarzy w górę
Dla mnie to jest słup, a nie most, ale okey...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów