📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
przeciez oni mu wkrecii że skacze z mostu dla tego zrobili te pozorna barierke itp. dodatkowo moze wozili go po miescie z workiem na glowie caly dzien mowiac ze jada na jakas tam skocznie ; 000
Oczywiście nie domyślił się, że ludzie do niego gadają "znad przepaści"?
do R331 , Widzę że zansz norweski,, użyłeś słowa ,,jada,, a to taie po naszemu,, ja tak,, filmik jest z norwegi
CzaszekGocz napisał/a:
No ładnie go wydymali. Prawie jak rudy donek nas, najpierw obiecanki cacanki, a potem zimny prysznic...
Bardziej można się dopatrzeć analogii do wydymania nas przez rudego Jarka i jego ekipę.
CzaszekGocz napisał/a:
No ładnie go wydymali. Prawie jak rudy donek nas, najpierw obiecanki cacanki, a potem zimny prysznic...
19 lat, really? 19 lat?? Proszę opowiedz nam w jaki sposób Cię Donek wyruchał? kazał Ci chodzić do szkoło do 18 roku życia?
@up no tak,ty masz kurwa 5 lat więcej,to już panicz? przecież byle dziecko podstawówki wie,że ryży chuj na wydymał wszystkich.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów