To sadistic , nie mogło się udać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Toż to na Red Bull Rampage w Utah. Najfajniejsza hopka jaką tam zrobili Nie pamiętam jak bohater filmiku się nazywa ale obrażeń nie doznał żadnych, wstał i skoczył to ponownie z innym skutkiem
To wszystko przez tą mgłę!
A tak na serio to on zapomniał się trzymać, czy chciał zaktualizować fejsa?
A tak na serio to on zapomniał się trzymać, czy chciał zaktualizować fejsa?
Kfffu napisał/a:
Toż to na Red Bull Rampage w Utah. Najfajniejsza hopka jaką tam zrobili Nie pamiętam jak bohater filmiku się nazywa ale obrażeń nie doznał żadnych, wstał i skoczył to ponownie z innym skutkiem
Tym razem się zabił?
Cameron Zink na Red Bull Rampage 2012, nic mu sie nie stalo oprocz strzaskanych kolan. A zeskakiwal z rowera poniewaz na wskutek zlego wybicia rower zaczynal przybierac w powietrzu przednia rotacje, co doprowadziloby do wyladowania na przednim kole, a to skutkowaloby kilkukrotnie powazniejszym upadkiem i zwielokrotnionymi obrazeniami
Gdyby zrobił rolla to by wstał od razu
ała aż mnie w dupie zabolało
a zeskakiwal z rowera poniewaz na wskutek zlego wybicia rower zaczynal przybierac w powietrzu przednia rotacje, co doprowadziloby do wyladowania na przednim kole, a to skutkowaloby kilkukrotnie powazniejszym upadkiem i zwielokrotnionymi obrazeniami
był skok, był upadek, pęknięta dupa, zimne piwo się należy,
Pewnie go dupa zabolala
Pewnie go dupa zabolala
hrabia9933 napisał/a:
nie wiem jak mozna zeskoczyc z roweru w takiej sytuacji...
sam zlamalem nadgarstek w 10 miejscach wypierdalajac sie w lesie bo ktos nam podsypal skocznie i polecialem dalej niz zwykle ;D
Panie "Nie wiem jak mozna zeskoczyc z roweru w takiej sytuacji.." - Skoro jak sam napisales, ze nie wiesz to nie wiedz dalej. W takiej sytuacji jest po 1 odruch, ze sie rower wyrzuca, po 2 gdyby wyladowal na przelocie rowerem to mial by w chuj wieksze obrazenia niz ladowanie na nogach.. I nawet rower typu Full nie pomoze w takiej sytuacji.. Wiem z doswiadczenia, ze jak sie przeleci albo nie dolatuje do ladowania to sie rower wypierdala i laduje na nogi : )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów