📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@ up
szczerze powiedziawszy wolę popatrzeć na cycki i kobiecą pupę, niż na zarośnięte, owłosione męskie jaja :/
Nie ma na co patrzeć. Mógł się już cały rozebrać, bo tak to nie wiem, co chciał zrobić. Plemniki zahibernować chyba.
szczerze powiedziawszy wolę popatrzeć na cycki i kobiecą pupę, niż na zarośnięte, owłosione męskie jaja :/
Nie ma na co patrzeć. Mógł się już cały rozebrać, bo tak to nie wiem, co chciał zrobić. Plemniki zahibernować chyba.
kamerzysta by jajami w czolo dostal
ten film powinien się skończyć zanim się zaczął
Wystarczy goła, męska dupa i już całe towarzystwo rozhahane.
ja pierdole.
ja pierdole.
nie ma to jak best frendy anno domini 2011/12 strach sie napić z takimi frendami, co za głupie chuje
Niеbieski napisał/a:
Kurwa, to nie mogłeś przyciąć?
No właśnie autor mógł przyciąć filmik a bohater filmiku włosy w pewnym miejscu:P
Śmiech w tle rozpierdala. Taka typowa szydera z debila, który wystawia się na pośmiewisko.
Sami hejterzy. Widać że nie macie życia poza kompem. Takie przypałowe akcje są lepsze od kompa i internetu. Różne się rzeczy nieraz odpierdala z kumplami Ale widocznie osoby wypowiadające się przede mną nie mają kolegów, przykre Szacun dla ziomka że ma wyjebane na jakieś normy i się nie przejmuje tym że pomacha chujem przed kumplami i koleżankami hahaha
ahh te śledzie
za sam śmiech kolesia daje piwo
śledzie wiedzą gdzie są ogrodniczki ale dla reszty kraju to koło chuja lata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów