18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Skok w publikę
~Velture • 2023-07-10, 11:46
W sumie... całkiem spoko wykonanie

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Pawehan 2023-07-10, 17:15 1
Wyszło zajebiście , ja nie rozumiem o co biega ?

Musiał być kutas naćpany ,nie ma innej opcji
Zgłoś
pixastudio 2023-07-10, 17:21
Już wiem po co ludzie na koncertach trzymają telefony w górze
Zgłoś
Sadolik19 2023-07-10, 17:28 1
Co ci szwajrzy teraz wyprawiają.
Zgłoś
Kurisu 2023-07-10, 18:00 4
Kiedyś można było skakać w tłum. teraz każdy ma ręce zajęte przez telefon i nikt CIę nie złapie. Bohater filmu się o tym przekonał osobiście.
Zgłoś
AdamBrown 2023-07-10, 20:12 5
skakanie w tłum polega na tym, że sygnalizujesz że będziesz skakał, kiedy widzisz że jest odpowiednio dużo rąk wyciągniętych do łąpania, delikatnie się na nich kłądziesz i jest wesoło. każdy może sobie pomacać gwiazdora, i dobra, a takie skakanie na główkę, jak do basenu, kiedy pierwszy rząd trzyma telefony, a drugiego rzędu nie ma, to jest trochę niebezpieczne.

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
freddy.krueger 2023-07-10, 20:18
Gdyby skakał tak na każdym koncercie to bym fanem został

Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
Zgłoś
Chk 2023-07-10, 22:20
Pionizacja to podstawa rehabilitacji
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-07-11, 10:13
Jeden skoczy do wody na główkę i skończy na 4ch kółkach a tu typ napierdala mordą w klepisko i pewnie nic mu nie jest
Zgłoś
Policeman 2023-07-11, 12:11
Kiedyś kumpel na imprezie rave wszedł na podest i tak skoczył [nie słucham takiej muzy więc mnie przy tym nie było], z 6 lat zbierał by skompletować zęby.
Zgłoś
~Sgs 2023-07-13, 19:05
rozwala mnie to, ze skoki w publike byly wlasciwie filmowym wymyslem i zdarzaly sie albo na prawde okazjonalnie albo zaplanowane a ludzie mysla, ze to na serio wystarczy rzucic sie w tlum i na pewno wszyscy pomysla - TRZEBA LAPAC!
Normalny czlowiek widzac 80+kilogramowa kule lecaca na pysk odruchowo sie uchyla, nie wiem co maja w glowie takie osoby na scenie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów