📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Spokojnie w Polsce jest parter i 1 piętro a w Rosji liczy się odrazu 1 piętro bez parteru ,to tak na marginesie ....
Ale kurwa eksperci od pięter. Chuj wie, czy z Was tacy budowniczy, czy bardziej matematycy, ale szacunek.
tyś widział ile to jest 42 metry
Blogoslawieni nie majacy nic do powiedzenia i nie dajacy nam slownego dowodu na to.
Ot się do tych 42 metrów przyjebali Może autor miał na myśli... Cholera wie co autor miał na myśli ale może się pomylił. No ale i tak wysokość dość imponująca. Jak to w Rosji to pewnie stoi w na linii dom - monopolowy
tylko zerknij że skacze w szarej bluzie a podnosi sie z ziemii w czarnej.
Fake jak chu...
Dodatkowo teren jest pofałdowany a kamerzysta co nie móg się ruszyć bliżej?
Fake jak chu...
Dodatkowo teren jest pofałdowany a kamerzysta co nie móg się ruszyć bliżej?
Wstaje w czarnej bo upierdolił jak spadł Kurde dlaczego w polsce nawet fakeów się nie kręci?
Skok trwał niecałe 2 sec tak więc:
zakładając że było to na gdzieś na Ziemii g=9,81m/s^2
wzór na drogę jeśli prędkość początkowa ( wertykalna ) = 0 czyli na spadek swobodny:
H= gt^2/2
podstawiając,
H=9,81*2^2/2=19,62[m]
...
zakładając że było to na gdzieś na Ziemii g=9,81m/s^2
wzór na drogę jeśli prędkość początkowa ( wertykalna ) = 0 czyli na spadek swobodny:
H= gt^2/2
podstawiając,
H=9,81*2^2/2=19,62[m]
...
myślę, że przeżył ale sobie nogi połamał tylko...
imo jest tam max 20m
myślę, że przeżył ale sobie nogi połamał tylko...
imo jest tam max 20m
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów