Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzisz jak żona wypierdala ci z całym majątkiem i się ni zabezpieczysz w żaden sposób to lipton. Zostaje ci życie żula albo skok
Nieprawda, jak był ślub to żona nie może zwiać z majątkiem' tylko ewentualnie dzielą się po połowie w przypadku rozwodu. Poza tym skoro coś mieli znaczy, że ktoś musiał pracować na to. Zazwyczaj facet zawsze gdzieś pracuje i ma główne źródło dochodów to miałby jak spróbować zacząć coś od nowa. Samobójstwa popełniają osoby bardzo chore, które albo nie chciały dać sobie pomóc i nie poszły się leczyć, albo leczenie nie przyniosło pożądanych rezultatów i w momencie kryzysu dana osoba nie dała rady. Szkoda mi tego Pana i każdej osoby, która się poddała.
aha i jest też coś takiego jak intercyza.
Nieprawda.
I to tyle odnośnie twoich rewelacji.
Zazdroszczę Ci problemów fajnie się masz.
no, ale przecież najważniejsze, że Nieprawda napisałaś z dużej litery, a 'twoich' z małej No to pojechałaś ostro.
Nieprawda, jak był ślub to żona nie może zwiać z majątkiem' tylko ewentualnie dzielą się po połowie w przypadku rozwodu. Poza tym skoro coś mieli znaczy, że ktoś musiał pracować na to. Zazwyczaj facet zawsze gdzieś pracuje i ma główne źródło dochodów to miałby jak spróbować zacząć coś od nowa. Samobójstwa popełniają osoby bardzo chore, które albo nie chciały dać sobie pomóc i nie poszły się leczyć, albo leczenie nie przyniosło pożądanych rezultatów i w momencie kryzysu dana osoba nie dała rady. Szkoda mi tego Pana i każdej osoby, która się poddała.
aha i jest też coś takiego jak intercyza.
Ale jak z jego winy to może zostać z niczym…
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów