📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teraz pewnie wygląda jak jednorożec
No nareszcie coś na sadistica. Aż ładnego skrętu kich dostałem !
Daje dysie ! liczę na rewanżyk ;p
klema napisał/a:
Chyba za dużo na fotce.pl przesiadujesz hehe
dlaczego koniec takich filmikow jest kurwa pol sekundy po wypadku ;/ chyba, ze kamerzysta to mudzyn i leci cos podjebac..
No to chyba buźka znalazła się po drugiej stronie głowy. Piękne, wzorcowe pierdolnięcie.
A gdzie slow motion?
Czarenka napisał/a:
Chyba za dużo na fotce.pl przesiadujesz hehe
Wszystko co z fotki, jest mi obce. Pośmiać się jednak z takich ludzi lubię ; p
Piękny FacePlant Tak jak dla mnie gracja z jaką wylądowała zasługuje na 10 ;] <brawo>
Ten odgłos uderzenia pustej głowy w rurę. Toż to melodia dla moich uszy.
Gdzie lecisz?
zajebiscie że parę dni temu wrzuciłem to samo i mi usunęli bo za mało śmieszne było :|
Można było to przewidzieć bo jakoś tak trzymała nogi jak by jej się lać chciało.
pawelradzio napisał/a:
zajebiscie że parę dni temu wrzuciłem to samo i mi usunęli bo za mało śmieszne było :|
Chyba tobie się portale pojebały, to nie demoty. Bo za mało śmieszne było ? No kurwa
piękny sadol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów