wszyscy zginęli? odpowiedź na końcu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mlody2030 napisał/a:
Niby wszystko się zgadza, ale na początku skacze łepek w białych później w czarnych kąpielówkach (bokserkach) a na końcu jest reanimacja jednego w "śiwych" no i w czarnych
Ruscy to naprawdę dziwny kraj
No właśnie mi też się to nie zgadzało. Może po drodze jakiegoś innego topielca jeszcze znaleźli Rosja...
Cieszą sie Polacy, cieszy Ukraina
I dobrze że się pozabijały te jebane ruskie kurwy. Im mniej tych ruskich skurwieli tym lepiej będzie się żyło na tym świecie:)
przecież to proste! powód śmierci: twarda woda, nie używali calgon'u.
przy skoku z dużej wysokości napięcie tafli wody jest porównywalne do skoku na beton (mniej wiecej 100m do wody = 50 na beton). Niby są techniki, że skok należy oddać nogami w dół by rozbić ową taflę, aczkolwiek trzeba wejść idealnie i (oczywiście) dotyczy to ograniczonej wysokości. Taki skok 'na deskę' na pewno nie ułatwił im przeżycia.
P.S. Gość pewnie wygrał flaszkę, aczkolwiek skonsumować jej nie będzie miał możliwości
P.S. Gość pewnie wygrał flaszkę, aczkolwiek skonsumować jej nie będzie miał możliwości
Cała ta sytuacja skojarzyła mi się od razu z wysyłaniem z 10. piętra akademika misji ratunkowej w kartonie po kolegę, który skoczył. Właściwie okoliczności prawie te same Aż dziwne, że pierwsza to mówię tutaj.
Razer napisał/a:
A czemu zginęli? Z większych wysokości kolesie skakali i nic. W jakiś beton czy co? Pierwszy gość jeszcze w szoku pare machnięć popłynął... anyway piwo
To sie kolego nazywa szok termiczny, jak jesteś ciepły i wskoczysz do zimnej wody to często serducho siada. Znane mi są takie przypadki. Ale dobór naturalny jest bezwzględny i tępi idiotów ze społeczeństwa.
Skądinąd napisał/a:
Cała ta sytuacja skojarzyła mi się od razu z wysyłaniem z 10. piętra akademika misji ratunkowej w kartonie po kolegę, który skoczył. Właściwie okoliczności prawie te same Aż dziwne, że pierwsza to mówię tutaj.
Czy Ty wiesz wgl o czym mówisz ? po kolegów jak już to po 1 po drugie czy z 10 piętra akademika to wątpię , jak już to wieżowca gdzie chłopcy byli skwaszeni i mieli polot , skoczyli w kartonie z podpisem misja na marsa , rozbili się . drudzy skoczyli z podpisem misja ratunkowa , rozjebali się .
Jak nie wiesz to nie mów bo to byli znajomi mojego brata , u mnie na osiedlu się rozjebali przeszło kilka lat temu .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów