📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby zrobili jej szybką pionizacje to by wyszła z tego z małym bólem głowy i śmiechów nie było by końca, zapomnieli o starożytnej medycynie wschodu PIONIZAcJA >Uleczony . Czego ich tam zaczęli uczyć w tym gowno stanie
dupeczki się marnują a ja nie mam co ruchać jak jakiś przegryw
Baby... niezdecydowana do samego końca...
chyba nie była tego tak do końca pewna
Nw czemu to zrobiła kobieta ma łatwiej stać się bogatą niż facet wystarczyło by żeby zaczęła bez majtek w samych leginsach ćwiczyć jogę i by zarówno bana nie dostała a by się stała inspiracją dla masy stulei na sriktotu, twichu czy innym gównie albo by znalazła bogatego bolca. Nie to co facet przez każdego traktowany jako robol i zapierdalacz. Najlepiej tą sytuację określić "Such is live"
Przecież widać, że po skończonej rozmowie tel. postanowiła zawrócić, tylko że tępy z niej debil i nie potrafiła prawidłowo zejść z balustrady. Ile to ja już widziałem "geniuszy" co potrafili wejść na wysokie drzewo, a zejść nie potrafili. Tak samo jest ze wspinaczką po górach. To, że potrafisz na coś wejść nie oznacza od razu, że potrafisz zejść z powrotem. To trochę tak jak każdy potrafi sprawnie chodzić do przodu, ale już nie każdy do tyłu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów