Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mam nic do narodu polskiego ale, zachowanie ludzi tutaj żyjących jest karygodne i żenujące.
Autor poda mi linka do filmiku na yt.???
Pierdolisz bez sensu, przepraszam, nie wszyscy są takimi burakami jak Ty, który doszukujesz się w rzeczywistości jakiś konkretnych celów żeby tylko Ci dupy żal nie ściskał że nie mieszkasz w Bermudach, że ktoś ma gdzieś lepsze życie od Ciebie, że stać ich na wynajęte łodzie, dobre ubrania, dobry sprzęt i dbanie o siebie, może mają sponsorów na taki film, bo nie siedzą w domu na dupie z założonymi rękoma, tylko próbują coś zrobić, bo ludzie tam są inni i o sponsorów tam łatwiej niż w Polsce gdzie każdy każdemu gorzej życzy, tam im w ten sposób pomagają. Sam nie mieszkam w Polsce od 5 lat, ale rok w rok przyjeżdżam i widzę różnicę między ludźmi, zachowaniami, zwyczajami i mentalnością. Każdemu z Was życzę wyjazdu na Bermuda (chociaż tam nie byłem) i żeby się przekonali jak życie jest inne.
Zly_wrecz_orkropny
Pierdolisz bez sensu, przepraszam, nie wszyscy są takimi burakami jak Ty, który doszukujesz się w rzeczywistości jakiś konkretnych celów żeby tylko Ci dupy żal nie ściskał że nie mieszkasz w Bermudach, że ktoś ma gdzieś lepsze życie od Ciebie, że stać ich na wynajęte łodzie, dobre ubrania, dobry sprzęt i dbanie o siebie, może mają sponsorów na taki film, bo nie siedzą w domu na dupie z założonymi rękoma, tylko próbują coś zrobić, bo ludzie tam są inni i o sponsorów tam łatwiej niż w Polsce gdzie każdy każdemu gorzej życzy, tam im w ten sposób pomagają. Sam nie mieszkam w Polsce od 5 lat, ale rok w rok przyjeżdżam i widzę różnicę między ludźmi, zachowaniami, zwyczajami i mentalnością. Każdemu z Was życzę wyjazdu na Bermuda (chociaż tam nie byłem) i żeby się przekonali jak życie jest inne.
bla bla bla Dobra gołoducu, teraz czekamy na twój filmik ze skoków do wody, na linie, z wulkanu zrealizowanego z podobną pompą Nie bądź nawiny... życie nie jest takie piękne i różowe jak w twoim domku dla lalek.
@up nie można bo Polacy to buraki wieśniaki i brudasy - nie szanują nikogo ani niczego - widziałeś tam na bedmudach żeby ktoś śmieci wyrzucał do wody czy bił butelki żeby ludzie się pocieli - jak myślisz dla czego tam jest tak czysto a ludzie się tak świetnie bawią? Bo nie ma tam buractwa i chamstwa.
Nie mam nic do narodu polskiego ale, zachowanie ludzi tutaj żyjących jest karygodne i żenujące.
Autor poda mi linka do filmiku na yt.???
HD - watch?v=cSgYvR7imik
Wygooglaj sobie zakrzowek jump jam oraz gacki jump jam
Z naszego podworka z rownie zajebistym klimatem + 10x lepszym na miejscu. Ale nieeee, zycie jest chujowe. Jestes patałachem to masz takie zycie i nie zrzucaj winy na miejsce zamieszkania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów