Co za sierota
Co za sierota
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze się zastawiam, czy ja jestem nadopiekuńczym ojcem, czy Ci rodzice z filmików są bezmózgami. Logicznie patrząc na dziecko umieszczone w oponie ciężarówki spodziewam się, że:
- może wypaść po drodze,
- może przewrócić się razem z kołem łamiąc rękę lub nogę,
- może wcisnąć sobie łeb do opony (jak na filmie)
i dopiero wtedy podejmuje decyzję czy wsadzam tam dziecko, czy jednak nie.
Tu jak widać najpierw zrobili, potem pomyśleli. Skończyło się strachem dziecka, ale mogło dużo gorzej.
a ty wyżej nie dramatyzuj, po drugie gdzie tam widzisz droge? po trzecie przy takiej prędkości co najwyżej może się skończyć paroma siniakami i po trzecie to idź zobacz czy Twojemu dziecku cos się nie stało bo moze sobie krzywde zrobiło bawiąc się własnymi palcami i po ostatnie zluzuj majty, dzieci gorsze zabawy wymyślają i nic im sie nie dzieje
pewnie największy cwaniak we wsi a zbroje obsrał
a ty wyżej nie dramatyzuj, po drugie gdzie tam widzisz droge? po trzecie przy takiej prędkości co najwyżej może się skończyć paroma siniakami i po trzecie to idź zobacz czy Twojemu dziecku cos się nie stało bo moze sobie krzywde zrobiło bawiąc się własnymi palcami i po ostatnie zluzuj majty, dzieci gorsze zabawy wymyślają i nic im sie nie dzieje
Ciebie musiała matka upuścić podczas porodu, bo taki głupi jesteś? Koło pokonuje drogę poruszając się z punktu A do punktu B. Ale żeby to wiedzieć trzeba skończyć przynajmniej podstawówkę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów