Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Gdy spowolnicie film do 0,10x to zobaczycie że w ostatniej chwili kraba podpierala Tusk.
myślałem że twój stary z akordeonem i kaczyńskim na plecach
myślałem że twój stary z akordeonem i kaczyńskim na plecach
Nie, nie. Przecież mówię, że jest tam Tusk. Pojawia się na ułamek sekundy takie rude gówno.
Szybki jak pisowcy kradnący w spółkach państwowych
Jakim cudem nadal maja taką wladze i tak kradną ,ze spółki przynoszą straty??? Mają rozmach 🤔
Gdy spowolnicie film do 0,10x to zobaczycie że w ostatniej chwili kraba podpierala Tusk.
a mózg to kto ci podpierdolił, pewnie kaczor i pinokiem
ja pierdole 30 kilka piw bo napisales TUSK, co za zjeby z dwucyfrowym iq tu siedzą
ja pierdole 30 kilka piw bo napisales TUSK, co za zjeby z dwucyfrowym iq tu siedzą
Zjebów to se znajdź w swoich starych co trudne nie będzie. Tu po prostu większość to Polacy a nie niemieckie kundle i kolorowe pedały jak ci co są za rudym.
Patrz, dziwne, tyle kradli a spółki zarabiały i jeszcze EU musiała pilnować, żeby nie zmonopolizowali rynku w regionie.
Porozmawiaj z kimkolwiek z dużej polskiej firmy to zobaczysz jak ten PISowski zysk wyglądał. Polecam dla przykładu zakład w Policach.
ale zobacz jak się Bongman zmienił. jaki fajny teraz kask nosi
Zjebów to se znajdź w swoich starych co trudne nie będzie. Tu po prostu większość to Polacy a nie niemieckie kundle i kolorowe pedały jak ci co są za rudym.
sklej pizdę paparuchu, twój stary nie ma dzieci. trzeba mieć iq równe numerowi buta, żeby wszedzie wpierdalać politykę i się tym emocjonować. tak się zachowują zjeby genetyczne zaprogramowane przez propagandę. normalni ludzie mają zainteresowania, poszerzają wiedze, a wy macie w pustych łbach tylko nienawiść i gówno. niziny społeczne głosujące na pis i konfę, gardzę i pluję na wasze kartoflane mordy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów