Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaki Franek Kimono!? Włącz sobie piosenkę raz jeszcze i wtedy napisz kto te słowa 'powiedział'.
Chodziło mi o kawałek w którym ten tekst występuje ale oczywiście musiałeś się dopierdolic i nie mów mi co mam robić baranie, przepraszam źle przeczytałem nick, baranozo.
Zawsze miło poobserwować patolę z dystansu. Z bliska debile są kłopotliwi, a to trzeba się z nimi użerać, a to ich karcić.. . A tutaj jak w zoo. Patrzysz i obserwujesz, jak taki robi z siebie coraz większego debila. Żadnego problemu, żadnego wysiłku. I tylko miło pomyśleć, że kmiotki i ich problemy rodem z faveli są równie daleko, co Brazylia.
Bliżej debila nie może być nikt niż Ty debilu.
jakieś to sztuczne jest , nikt tego nie widzi ?
Masz racje tak samo pomyślałem. Na moje oko to jakaś gra wstępna tylko hińska może dla tego nie rozumiemy
jakieś to sztuczne jest , nikt tego nie widzi ?
Jak ich cały ten świat „made in china”
Chodziło mi o kawałek w którym ten tekst występuje ale oczywiście musiałeś się dopierdolic i nie mów mi co mam robić baranie, przepraszam źle przeczytałem nick, baranozo.
Bliżej debila nie może być nikt niż Ty debilu.
I nawet takie egzemplarze próbując rzucać odchodami nieświadomie komplementują adwersarza
Ot, internet. Piękna rzecz
. Dlaczego wyzywacie od suk? Przed zdradą wszystko ok, romantyczne kolacje, miłość do deski a po najgorsze kurwisko? To ta sama kobieta przecież.
Nie podoba mi sie Twoje lewackie podejście.
Próbujesz wybielać zdradę? Przecież to najgorsze, co można zrobić drugiemu człowiekowi.
W wojsku za zdradę jest kula w łeb, a nie spakowanie sie i grzeczne pożegnanie
Nie podoba mi sie Twoje lewackie podejście.
Próbujesz wybielać zdradę? Przecież to najgorsze, co można zrobić drugiemu człowiekowi.
W wojsku za zdradę jest kula w łeb, a nie spakowanie sie i grzeczne pożegnanie
Tego cię w WOT’cie nauczyli? Dzięki bogu że takie kozaki jak jak ty bronią Podlasia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów