18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Skradzione konto World of Warcraft.
L................r • 2010-02-15, 18:13
Koleś nazywa się Francis. Niedawno skradziono mu konto w WoWie i postanowił podzielić się swoimi uczuciami z ludźmi poprzez wrzucenie filmiku na Youtube.

Zgłoś
M................2 2010-02-15, 20:18 4
marianer7 napisał/a:

Wpierdol se chamburgera na uspokojenie

Zgłoś
z................w 2010-02-15, 20:29
astrox xD pierwszy raz grając w wowa 80 zrobilem w 2 tygodnie ... a do miesiąca czasu zajelo mi zebranie 5.2 gs ...
najgorsze to kasa przez te 5 lat to ho ho ^^
Zgłoś
k................3 2010-02-15, 20:34 6
jebać no-life'ów. amen
Zgłoś
J................o 2010-02-15, 20:42 1
biedaczek...
Zgłoś
k................s 2010-02-15, 20:58 1
to niech się posraniec zajmie czymś pożytecznym bo za kolejne 5 lat to już będą go wytaczać z pokoju. Histeria jak u 15 latka, dorośnij matole!
Zgłoś
N................e 2010-02-15, 21:06
Płacze nad zmarnowanym czasem, który mógł wykorzystać kreatywniej. Pieniądze inaczej wydać ...

hmmm w sumie mi go szkoda.

Grałam przez spory kawałek w L2. Nie na oficjalu oczywiście
Ale jak się porzuca konto z "pro" postacią hrhr xD przy ratach 2x
Gdzie pielęgnowało się tą postać przez hmm ponad w sumie rok.
To taki MAŁY żal zostaje.
Do siebie ... że mogło się robić w tym czasie coś innego.

Zgłoś
L................r 2010-02-15, 21:27 5
Z Sadisticiem zaczyna się powoli robić tak jak z demotami. Wraz z popularnością przychodzi plebs i zapomina o idei tej strony. Ludzie to jest SADISTIC, a nie "współczuj grubasowi".
Spójrzcie na to z dystansem jak na kawały o żydach czy blondynkach i nie bierzcie tego na poważnie śmiejąc się z pulchniutkiej golonki. Muhahahha(szyderczy śmiech)
Zgłoś
Jacek86s 2010-02-15, 21:28 1
kłopoty z oddychaniem ? czy moze brzuch mu miazdzy płuca ?
Zgłoś
foad69 2010-02-15, 21:31
Lidder napisał/a:

Z Sadisticiem zaczyna się powoli robić tak jak z demotami. Wraz z popularnością przychodzi plebs i zapomina o idei tej strony. Ludzie to jest SADISTIC, a nie "współczuj grubasowi".
Spójrzcie na to z dystansem jak na kawały o żydach czy blondynkach i nie bierzcie tego na poważnie śmiejąc się z pulchniutkiej golonki. Muhahahha(szyderczy śmiech)

Prowadź i nauczaj!

You're looking for the one who fucked your mom
It's not me
It's not me
You're looking for the one who made you cry
It's not me
That's not me
lastfm.pl/user/foad69
Nihilizm, cynizm, sarkazm, orgazm.
Zgłoś
L................r 2010-02-15, 21:34
Zgłoś
Arni. 2010-02-15, 21:47
Trzeba było wybrać ET i nikt by nad skradzionym kontem nie płakał

galeriawc.pl update co tydzień!
Rejestracja 16 czer 2009
100 piw 16 gru 2009
byo na kwejku?- to nie oglądaj kurwa kwejka
Zgłoś
LOADING... 2010-02-15, 22:08
Jakbyś sobie pobiegał zamiast się katować przed WoW'em to byś tak nie płakał, tyle masy ci przybyło że sobie teraz kurwa pobiegać nie możesz

Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...
Zgłoś
K1Rules 2010-02-15, 22:11
Astrox Nas w sumie to gówno obchodzi
Zgłoś
Angevil 2010-02-15, 22:28
On jest bardzo otyły, nie zszedł na zawał po tym nagraniu?

I tak to jest.
Zgłoś
jonek00 2010-02-15, 22:35
Cytat:

mogę zadać filozoficzne pytanie? włazisz na sadistic bo jesteś sadystą czy jesteś sadystą bo włazisz na sadistic? (może pozornie to głupie pytanie ale od dawna ciekawi mnie co tu jest skutkiem a co przyczyną)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów