📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Koleś nazywa się Francis. Niedawno skradziono mu konto w WoWie i postanowił podzielić się swoimi uczuciami z ludźmi poprzez wrzucenie filmiku na Youtube.
astrox xD pierwszy raz grając w wowa 80 zrobilem w 2 tygodnie ... a do miesiąca czasu zajelo mi zebranie 5.2 gs ...
najgorsze to kasa przez te 5 lat to ho ho ^^
najgorsze to kasa przez te 5 lat to ho ho ^^
jebać no-life'ów. amen
biedaczek...
to niech się posraniec zajmie czymś pożytecznym bo za kolejne 5 lat to już będą go wytaczać z pokoju. Histeria jak u 15 latka, dorośnij matole!
Płacze nad zmarnowanym czasem, który mógł wykorzystać kreatywniej. Pieniądze inaczej wydać ...
hmmm w sumie mi go szkoda.
Grałam przez spory kawałek w L2. Nie na oficjalu oczywiście
Ale jak się porzuca konto z "pro" postacią hrhr xD przy ratach 2x
Gdzie pielęgnowało się tą postać przez hmm ponad w sumie rok.
To taki MAŁY żal zostaje.
Do siebie ... że mogło się robić w tym czasie coś innego.
hmmm w sumie mi go szkoda.
Grałam przez spory kawałek w L2. Nie na oficjalu oczywiście
Ale jak się porzuca konto z "pro" postacią hrhr xD przy ratach 2x
Gdzie pielęgnowało się tą postać przez hmm ponad w sumie rok.
To taki MAŁY żal zostaje.
Do siebie ... że mogło się robić w tym czasie coś innego.
Z Sadisticiem zaczyna się powoli robić tak jak z demotami. Wraz z popularnością przychodzi plebs i zapomina o idei tej strony. Ludzie to jest SADISTIC, a nie "współczuj grubasowi".
Spójrzcie na to z dystansem jak na kawały o żydach czy blondynkach i nie bierzcie tego na poważnie śmiejąc się z pulchniutkiej golonki. Muhahahha(szyderczy śmiech)
Spójrzcie na to z dystansem jak na kawały o żydach czy blondynkach i nie bierzcie tego na poważnie śmiejąc się z pulchniutkiej golonki. Muhahahha(szyderczy śmiech)
Lidder napisał/a:
Z Sadisticiem zaczyna się powoli robić tak jak z demotami. Wraz z popularnością przychodzi plebs i zapomina o idei tej strony. Ludzie to jest SADISTIC, a nie "współczuj grubasowi".
Prowadź i nauczaj!
It's not me
That's not me
lastfm.pl/user/foad69
Nihilizm, cynizm, sarkazm, orgazm.
Trzeba było wybrać ET i nikt by nad skradzionym kontem nie płakał
Rejestracja 16 czer 2009
100 piw 16 gru 2009
byo na kwejku?- to nie oglądaj kurwa kwejka
Jakbyś sobie pobiegał zamiast się katować przed WoW'em to byś tak nie płakał, tyle masy ci przybyło że sobie teraz kurwa pobiegać nie możesz
I tak to jest.Cytat:
mogę zadać filozoficzne pytanie? włazisz na sadistic bo jesteś sadystą czy jesteś sadystą bo włazisz na sadistic? (może pozornie to głupie pytanie ale od dawna ciekawi mnie co tu jest skutkiem a co przyczyną)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów