Nie przepadam za większością kawałków dupstep'owych, ale muszę przyznać że jest kilka przyjemnych dla ucha (tj. dźwięk spokojnego wypróżnienia się podczas sraczki, własnej oczywiście )
Nie przepadam za większością kawałków dupstep'owych, ale muszę przyznać że jest kilka przyjemnych dla ucha (tj. dźwięk spokojnego wypróżnienia się podczas sraczki, własnej oczywiście )
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale co w związku z tym, że masz 31 lat? Jeśli musisz podkreślać swoje słowa wiekiem, to nie jesteś człowiekiem, który z wiekiem posiadł mądrość, a po prostu w tak młodym wieku jesteś już starym kapciem.
@tr3mm0r
Ale co w związku z tym, że masz 31 lat? Jeśli musisz podkreślać swoje słowa wiekiem, to nie jesteś człowiekiem, który z wiekiem posiadł mądrość, a po prostu w tak młodym wieku jesteś już starym kapciem.
Zwiazek to ma taki, ze wg ciebie "bycie doroslym" pozwala ci uzywac wulgaryzmow, a prawda jest taka, ze rzucasz miesem bo na nic innego "cie" nie stac.
"Cie" w cudzyslowie bo nie tylko o "cie" tu chodzi xD
Apox, Ja właśnie również. Ale widać czego słucha kolega Czerstwy i chyba całkiem mu kurwa te dźwięki chujowe mózg wyżarły
Powiedział to cwaniak z AJKS w nicku, idź walczyć gdzie indziej.
to normlane ze takich ludzie jak ten caly skrillex sie osmiesza i gnebi.
niech najpierw zrobi zespol ktory stworzy jakas piosenke z calym sprzetem muzycznym a pozniej niech to przerobi.
wtedy udowodni ze jest jakims tam artysta. ale samo zmienianie dzwieku muzyki gowno mu da. i ludzie beda go traktowali jak gowno.
Tak się składa, że skrillex ten temat już przerabiał jako frontman kapeli o nazwie From First To Last, więc to chyba nie jest najlepszy argument na to jaki to on jest ch*jowy. Jego dubstepowa kariera zaczęła się później.
Jeszcze kurwa na słuchawkach...
nie ważne jakiego tematu dotyczy post itp itd ale jak czytam wasze wypowiedzi śmiem twierdzić iż was wszystkich kurwa nienawidzę.. kurwa kłócicie się o wszystko, dosłownie o kurwa wszystko, a potem zdziwieni dlaczego Was kurwa nikt nie lubi... i dlaczego polaczków wszyscy jebią ? no kurwa dlaczego... jebany pępek świata - Polska.. idź pan w chuj !!! nie jesteśmy sami na tej jebanej planecie.. a kraj taki ja Polska po prostu nie jest gotowy na dobry dubstep.. nikt tego nie trybi i nie da dobie wpoić zagranicznych trendów.. ale kurwy na iphone'ach odbierają YT.. egoiści pierdoleni.. sam nie słucham dubstepów i się nimi nie jaram, ale was to się nawet czytać nie da...
Odpowiedz na twoj post ( oraz wszystkie inne ), zwazywszy na twoj nickname moze byc tylko jedna: Sram na ciebie i tobie podobnych, pajacu.
Wiesz, ja mam 31 lat i naprawde kluja mnie w oczy wulgaryzmy na tym i innych portalach. Poza tym duzo bardziej prawdopodobne jest, iz osoba uzywajaca tych slow nagminnie jest wlasnie gimbusem.
Odpowiedz na twoj post ( oraz wszystkie inne ), zwazywszy na twoj nickname moze byc tylko jedna: Sram na ciebie i tobie podobnych, pajacu.
Jak się coś nie podoba to wyłącz monitor a nie hejtuj wszystkich w chuj. Masz ponad 30 lat? Coś nie pasuje Ci? Morał: Sadistic nie jest dla "ciebie"*, wejdź lepiej tu i poćwicz pisanie z polskimi znakami, bo to mnie Twoje wypowiedzi kłują w oczy. Ludzi umiesz oceniać tylko po nicku? Jak myślisz ile mam lat? Znasz regulamin?
Przypomnę:
(warto przeczytać całość...)4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
Więc to Ty łamiesz regulamin, a nie my przeklinając.
*Sam chyba wiesz o co mi chodzi.
//Mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Po prostu gość mnie wkurwił.
Hejterzyki jebane.
W miesiąc zarobi więcej niż Wy przez całe nędzne życie.
O, to zupełnie jak Bieber
Jak się coś nie podoba to wyłącz monitor a nie hejtuj wszystkich w chuj. Masz ponad 30 lat? Coś nie pasuje Ci? Morał: Sadistic nie jest dla "ciebie"*, wejdź lepiej tu i poćwicz pisanie z polskimi znakami, bo to mnie Twoje wypowiedzi kłują w oczy. Ludzi umiesz oceniać tylko po nicku? Jak myślisz ile mam lat? Znasz regulamin?
Przypomnę:
(warto przeczytać całość...)
Więc to Ty łamiesz regulamin, a nie my przeklinając.
*Sam chyba wiesz o co mi chodzi.
//Mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Po prostu gość mnie wkurwił.
Też przeczytaj całość, gość ma English system and British keyboard, a Twój wiek jest zdumiewający, wpisałeś tyle, żeby ukryć swoje 15lat?
btw. i tak chyba nie przeczytałeś całości, bo bronisz typa który powinien mieć bana za sam nick. Elo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów