Nie przepadam za większością kawałków dupstep'owych, ale muszę przyznać że jest kilka przyjemnych dla ucha (tj. dźwięk spokojnego wypróżnienia się podczas sraczki, własnej oczywiście )
Nie przepadam za większością kawałków dupstep'owych, ale muszę przyznać że jest kilka przyjemnych dla ucha (tj. dźwięk spokojnego wypróżnienia się podczas sraczki, własnej oczywiście )
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale co w związku z tym, że masz 31 lat? Jeśli musisz podkreślać swoje słowa wiekiem, to nie jesteś człowiekiem, który z wiekiem posiadł mądrość, a po prostu w tak młodym wieku jesteś już starym kapciem.
@tr3mm0r
Ale co w związku z tym, że masz 31 lat? Jeśli musisz podkreślać swoje słowa wiekiem, to nie jesteś człowiekiem, który z wiekiem posiadł mądrość, a po prostu w tak młodym wieku jesteś już starym kapciem.
Zwiazek to ma taki, ze wg ciebie "bycie doroslym" pozwala ci uzywac wulgaryzmow, a prawda jest taka, ze rzucasz miesem bo na nic innego "cie" nie stac.
"Cie" w cudzyslowie bo nie tylko o "cie" tu chodzi xD
Apox, Ja właśnie również. Ale widać czego słucha kolega Czerstwy i chyba całkiem mu kurwa te dźwięki chujowe mózg wyżarły
Powiedział to cwaniak z AJKS w nicku, idź walczyć gdzie indziej.
to normlane ze takich ludzie jak ten caly skrillex sie osmiesza i gnebi.
niech najpierw zrobi zespol ktory stworzy jakas piosenke z calym sprzetem muzycznym a pozniej niech to przerobi.
wtedy udowodni ze jest jakims tam artysta. ale samo zmienianie dzwieku muzyki gowno mu da. i ludzie beda go traktowali jak gowno.
Tak się składa, że skrillex ten temat już przerabiał jako frontman kapeli o nazwie From First To Last, więc to chyba nie jest najlepszy argument na to jaki to on jest ch*jowy. Jego dubstepowa kariera zaczęła się później.
Jeszcze kurwa na słuchawkach...
Wiesz, ja mam 31 lat i naprawde kluja mnie w oczy wulgaryzmy na tym i innych portalach. Poza tym duzo bardziej prawdopodobne jest, iz osoba uzywajaca tych slow nagminnie jest wlasnie gimbusem.
Odpowiedz na twoj post ( oraz wszystkie inne ), zwazywszy na twoj nickname moze byc tylko jedna: Sram na ciebie i tobie podobnych, pajacu.
Jak się coś nie podoba to wyłącz monitor a nie hejtuj wszystkich w chuj. Masz ponad 30 lat? Coś nie pasuje Ci? Morał: Sadistic nie jest dla "ciebie"*, wejdź lepiej tu i poćwicz pisanie z polskimi znakami, bo to mnie Twoje wypowiedzi kłują w oczy. Ludzi umiesz oceniać tylko po nicku? Jak myślisz ile mam lat? Znasz regulamin?
Przypomnę:
(warto przeczytać całość...)4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
Więc to Ty łamiesz regulamin, a nie my przeklinając.
*Sam chyba wiesz o co mi chodzi.
//Mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Po prostu gość mnie wkurwił.
Hejterzyki jebane.
W miesiąc zarobi więcej niż Wy przez całe nędzne życie.
O, to zupełnie jak Bieber
Jak się coś nie podoba to wyłącz monitor a nie hejtuj wszystkich w chuj. Masz ponad 30 lat? Coś nie pasuje Ci? Morał: Sadistic nie jest dla "ciebie"*, wejdź lepiej tu i poćwicz pisanie z polskimi znakami, bo to mnie Twoje wypowiedzi kłują w oczy. Ludzi umiesz oceniać tylko po nicku? Jak myślisz ile mam lat? Znasz regulamin?
Przypomnę:
(warto przeczytać całość...)
Więc to Ty łamiesz regulamin, a nie my przeklinając.
*Sam chyba wiesz o co mi chodzi.
//Mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Po prostu gość mnie wkurwił.
Też przeczytaj całość, gość ma English system and British keyboard, a Twój wiek jest zdumiewający, wpisałeś tyle, żeby ukryć swoje 15lat?
btw. i tak chyba nie przeczytałeś całości, bo bronisz typa który powinien mieć bana za sam nick. Elo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów