Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Moja navi by się zesrała przy takiej ilości zjazdów
na chuj ci navi na autostradzie?
@maciej1988 pierdolisz waćpan - Nie tak dawno otworzyli węzeł Sośnica w Gliwicach, wg GDDKiA największy w Europie. Węzeł duży, zjazdy czytelne, wszystko ryra a i drogi jeszcze niedziurawe.
W Polsce problem mamy tylko z władzą - cała reszta społeczeństwa powoli zaczyna się ogarniać.
taki chuj, ostatnio twierdzili już że to jest największy ale w Polsce.
Wdząc to co się tam dzieje to budowa pewnie szybko ruszy.
Crash testy przeprowadzone przez Leppera wykazały że jest to najlepsze rozwiązanie na tą część Warszawy.
na chuj ci navi na autostradzie?
Nie wszystkie zjazdy na autostradzie trzeba znać, po co wcześniej studiwać mapę, nie zawsze jeździ się do miejscowości które się zna, czy które są duże. Jak chcesz jechać do jakiejś wioski we Francji to skąd masz wiedzieć gdzie zjechać, włącza się navi i zapomina o sprawie.
Nie wszystkie zjazdy na autostradzie trzeba znać, po co wcześniej studiwać mapę, nie zawsze jeździ się do miejscowości które się zna, czy które są duże. Jak chcesz jechać do jakiejś wioski we Francji to skąd masz wiedzieć gdzie zjechać, włącza się navi i zapomina o sprawie.
jeśli miałbym jechać do francji, w której nigdy nie byłem, to najpierw dobrze przestudiowałbym mapę, a nie wklepał w gpsa 'paris, france' i jechał tak, jak mi nawigacja mówi. jeśli miałbym jechać dziś do gdańska, to pojechałbym do dąbrowy i od s1 jechał wg znaków. nie wiem jaką cipą trzeba być, żeby nie potrafić dojechać gdzieś bez nawigacji. rozumiem konkretny adres w obcym mieście, ale na trasie to bardziej przeszkadza niż pomaga.
jeśli miałbym jechać do francji, w której nigdy nie byłem, to najpierw dobrze przestudiowałbym mapę, a nie wklepał w gpsa 'paris, france' i jechał tak, jak mi nawigacja mówi. jeśli miałbym jechać dziś do gdańska, to pojechałbym do dąbrowy i od s1 jechał wg znaków. nie wiem jaką cipą trzeba być, żeby nie potrafić dojechać gdzieś bez nawigacji. rozumiem konkretny adres w obcym mieście, ale na trasie to bardziej przeszkadza niż pomaga.
Jak kto lubi, ja mam dobrą nawigację, zawsze dobrze prowadzi, nie mam potrzeby znać drogi, i nie muszę szukać znaków, których często nie ma lub nic mi nie mówią, kto mówi że nie potrafie dojechać bez nawigacji? Potrafię ale po co, załużmy że stoje gdzieś w korku za granicą, bez nawi nie odważyłbym się zjechać z drogi i szukać skrótu, a zanim bym na mapie poszukał jakiejś innej drogi trochę czasu by minęło, a tak wbijam drogę alternatywną i oszczędzam czas. Co więcej pokazuje gdzie są radary, jakie są ograniczenia, gdzie często z przenośnym radarem miśki lubią stać, jakie nieoznakowane radiowozy jeżdzą w danej okolicy, na prawdę jest to przydatne urządzenie.
@Mariano Mexicano czyżby nerka będzińska ? w dół zdjęcia zjazd na Dąbrowe, w lewo na Sosnowiec, do góry Czeladź/Siemianowice, prawo Będzin .
Tak otrzymujesz piwo:)
Jak kto lubi, ja mam dobrą nawigację, zawsze dobrze prowadzi, nie mam potrzeby znać drogi, i nie muszę szukać znaków, których często nie ma lub nic mi nie mówią, kto mówi że nie potrafie dojechać bez nawigacji? Potrafię ale po co, załużmy że stoje gdzieś w korku za granicą, bez nawi nie odważyłbym się zjechać z drogi i szukać skrótu, a zanim bym na mapie poszukał jakiejś innej drogi trochę czasu by minęło, a tak wbijam drogę alternatywną i oszczędzam czas. Co więcej pokazuje gdzie są radary, jakie są ograniczenia, gdzie często z przenośnym radarem miśki lubią stać, jakie nieoznakowane radiowozy jeżdzą w danej okolicy, na prawdę jest to przydatne urządzenie.
i w ten sposób zamiast skupić uwagę na drodze, skupiasz ją na nawigacji. ok, może nie ty, ale w chuj ludzi tak ma. jadę do pracy, a to sobie wklepię trasę w gpsa, zobaczymy jak mnie poprowadzi, a to sobie porównam prędkość z budzika i gpsa, albo wpierdolą się na dwujezdniowej z trawnikiem pod prąd, bo nawigacja mówi 'skręć w pierwszą w lewo' kiedyś dość sporo jeździłem po polsce, pod różne adresy i nie powiem, że nie korzystałem, ale tylko, jak już szukałem konkretnego adresu. na trasie wolę radio.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów