📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Ja też mam autostart w W7, wydaje mi się, że folder powstaje wtedy kiedy instaluje się jakieś programy, które mają odpalić się od razu. Przynajmniej u mnie tak jest.
Ja też mam autostart w W7, wydaje mi się, że folder powstaje wtedy kiedy instaluje się jakieś programy, które mają odpalić się od razu. Przynajmniej u mnie tak jest.
kto kurwa cd-roma ma w dzisiejszych czasach
A na ubuntu cos się znajdzie?
Kod:
I po trollingu.
sudo chmod 000 /dev/sr0
Znajdzie sie kod na win 7 żeby od razu po zamknięciu znowu wysuwało napęd?
Ten bedzie abrdziej wkurwiający xD
Set oWMP - CreateObject("WPlayer.OCX.7")
Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection
wscript.sleep 100
do
if colCDROMs.Count >= 1 then
For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next
End If
wscript.sleep 200
loop
Set oWMP - CreateObject("WPlayer.OCX.7")
Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection
wscript.sleep 100
do
if colCDROMs.Count >= 1 then
For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next
End If
wscript.sleep 200
loop
Nie działa wam bo ten z najlepszym komentarzem źle przepisał kod, ja po pijaku pisałem i działa
haha nie mam napędu
plejus napisał/a:
w win7 nie ma folderu autostart, trzeba wjebac do terminarza zadan czy cos takiego
Spakować napisany skrypt i wpis do rejestru w rarkę. Zrobić dziecinnie prosty "instalator" który wrzuca skrypt do plików systemowych i odpala wpis do rejestru. Zajmuje tyle co wsadzenie pendraka i odpalenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów