📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole sami specjaliści...
Mocz może mieć różny kolor, to zależy od tego co odfiltrują nerki gamonie. Może być zółte, czerwone, złote, nawet zielonkawe, a jak dużo wody/piwa wypijesz to ma kolor taki jak na tym filmiku.
Mocz może mieć różny kolor, to zależy od tego co odfiltrują nerki gamonie. Może być zółte, czerwone, złote, nawet zielonkawe, a jak dużo wody/piwa wypijesz to ma kolor taki jak na tym filmiku.
Hmm penisa nie widać więc albo taki tyci albo duże prawdopodobieństwo że to - Kobieta- wody jej odchodzą i miota nią jak szatan . A tu wszyscy faceta jadą ostro- pewnie niesłusznie
ja pierdole koleś wodę leje a wy się podniecacie
dopiero kafelki na ścianie uświadomiły mi że to nie kibel z PKP
ALTON napisał/a:
Urwać łeb skurwysynowi. Po prostu.
Raz się do kibla nie trafi i już hejtujecie
Materiały własne mile widziane (:
Materiał własny rozumiem
żałośni jesteście to jest Sadistic i ten filmik jest jak najbardziej na miejscu...idzcie sie wyżalać gdzie indziej..co miał wam wstawić laszące sie kotki???? ponarzekajcie sobie na naszej klasie albo jeszcze gdzie indziej...mnie filmik od samego poczatku do konca o śmiechowy ból brzucha przyprawiał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów