📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SpeedyG, Rozumiem że konkluzja twojej wypowiedzi jest że Polacy głupsi od murzynów...
nie żebym był miał inne zdanie ale teza ciekawa nie bez powodu jesteśmy nazywanie meksykiem europy (takie czarnuchy do pracy na innych)
nie żebym był miał inne zdanie ale teza ciekawa nie bez powodu jesteśmy nazywanie meksykiem europy (takie czarnuchy do pracy na innych)
doopa napisał/a:
kurwa ofiary jebane, w pizdu dla rekinów zostawić
A dlaczego? Co takiego złego robią? To że jadą do lepszego świata żyć na socjalu i mieć wszystkiego pod dostatkiem? A kto by tak nie chciał? To ty jesteś frajer że im to wszystko zapewniasz.
Przeczytajcie prawo morskie. Każda jednostka musi pomóc, a oni o tym wiedzą
mygyry napisał/a:
Oczywiście same kobiety i dzieci a bardzo jestem ciekawy, kto im przed podróżą rozdaje te nowiutkie kamizelki...
To nie wiesz? Soros i reszta żydowskiego ścierwa. Soros drukuje u nich nawet ulotki głoszące, że w europie czeka na każdego dom i samochód oraz że europa na nich czeka. Zrzuca tą propagandę z samolotów jak ulotki w USA
Trzeba krokodylów różańcowych z Australii nasprowadzać, bo biedne rekiny nie dają rady już tego przeżerać...
SpeedyG, Stwierdziłem fakt do którego zresztą sam doszedłeś, wiadomo że powiecie my jesteśmy najlepsi, najważniejsi i najinteligentniejsi jednak nic nie zdaje się tego potwierdzać. Czarnuch nie pracując dostaje więcej kasy niż większość Cebulaków na pełen etat i to jest właśnie smutna prawda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów