📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o-0 podrobione jajka... zasadniczo nic trudnego, tylko aż ciężko uwierzyć że ludzie wpadają na takie pomysły...
ciekawe czy po zjedzeniu takiego jajka czy kapusty ma się tylko przez 3 dni srakę, czy od razu zaczyna świecić
ciekawe czy po zjedzeniu takiego jajka czy kapusty ma się tylko przez 3 dni srakę, czy od razu zaczyna świecić
@up
Nawet pasuje do twojego nicka
Nawet pasuje do twojego nicka
Teraz już wiem dlaczego nazywa się kapust "Pekiń"ska
tinaijuz napisał/a:
moim zdaniem to wygląda jak sałata lodowa, ale jestem kobietą, co ja tam wiem
Faktycznie podobna do sałaty lodowej. Już patrzeć na nią nie mogę przez to, że pewna osoba w mojej rodzinie wymyśliła, iż bardzo zdrowo będzie się posilać tym zielskiem prawie codziennie.
Niеbieski napisał/a:
No właśnie, Tobie to tylko lody w głowie.
Nie wiem czy to miało być zabawne, w każdym razie mnie nie rozśmieszyło. Takie uwagi są zdecydowanie poniżej poziomu, jaki powinna reprezentować administracja.
zasadnicza zasada nie podoba się to wypierdalaj
Hmm... Jakoś nie widzę tej zasady w regulaminie. Czy mógłbyś zacytować? Osobiście znalazłem coś innego: 4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. (...)
Bodajże w taki sposób robi się dekoracje filmowe, ale nie jestem w 100% pewny.
Ale to musi być pyszne.....
Ja nie wiem co ludzie mają z tą chemią. Że niby w naturalnych warzywach nie ma chemii? Proponuję przejść się do lasu i żreć jak leci wszystkie napotkane grzybki i owoce...
To że coś jest wytwarzane przez człowieka, to nie znaczy od razu, że jest niedobre czy niezdrowe. W końcu te składniki też nie są z kosmosu.
Jakby się przyjrzeć to we wszystkim co jemy są jakieś szkodliwe substancje, nawet w naturalnych produktach. Poza tym ludzie też są częścią natury.
Ja nie jadłem tego, nie wiem z czego to jest, ale przypuszczam,że wy też nie więc po co od razu piszecie o jakiś sraczkach itp.?
To że coś jest wytwarzane przez człowieka, to nie znaczy od razu, że jest niedobre czy niezdrowe. W końcu te składniki też nie są z kosmosu.
Jakby się przyjrzeć to we wszystkim co jemy są jakieś szkodliwe substancje, nawet w naturalnych produktach. Poza tym ludzie też są częścią natury.
Ja nie jadłem tego, nie wiem z czego to jest, ale przypuszczam,że wy też nie więc po co od razu piszecie o jakiś sraczkach itp.?
Wydaj mi się, że takie cuś to raczej się używa jako sałaty do reklam. Tam całe żarcie robi się sztuczne, bo naturalne jest niefotogeniczne correct me if I'm wrong plyz
Bo to nie jest zasada w regulaminie Sadistic.pl ale za to życiowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów