Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Właśnie widać jak go miłością obdarzają.
Każdy kto chodzi do kościoła i wspiera jest winien wszystkich prześladowań zwykłych ludzi, mordercą i pedofilem pośrednio.
Huj wam w dupę wierzące debile.
boga nie ma
Świat nie lubi próżni. Nie podoba ci się katolicyzm i kilka promili pedofilii w kościele (znajdziesz w każdym zawodzie) to spodoba Ci się jak islam będzie Twoim najbliższym upierdalał głowy, ale wtedy nie pomoże że zaszlochasz jak tobie (przez szacunek z małej) będzie spadała głowa. Historia zatacza koło, poczytałbyś jak byś umiał ze zrozumieniem to byś co nieco wiedział o historii i świecie. Ateizm to normalna sprawa ale pusty hejt na wiarę to niedojebanie mózgowe.
Każdy kto chodzi do kościoła i wspiera jest winien wszystkich prześladowań zwykłych ludzi, mordercą i pedofilem pośrednio.
boga nie ma
Przeczytałeś w życiu coś więcej niż paski w TVN?
oko za oko
To jest stary testament , czyli Żydki a nie kk
boga nie ma
Debil po prostu debil, zero wiedzy ale się wypowie, powtarzając propagandowe żydowskie hasła, idź do synagogi jebać pokłony.
Taki ten kościół święty jak Jerzy Urban. Ten chociaż był szczery i świętoszka nie udawał.
To się skurwysyn żydowski w grobie cieszy, że dają go jako przykład szczerości...
Świat nie lubi próżni. Nie podoba ci się katolicyzm i kilka promili pedofilii w kościele (znajdziesz w każdym zawodzie) to spodoba Ci się jak islam będzie Twoim najbliższym upierdalał głowy, ale wtedy nie pomoże że zaszlochasz jak tobie (przez szacunek z małej) będzie spadała głowa. Historia zatacza koło, poczytałbyś jak byś umiał ze zrozumieniem to byś co nieco wiedział o historii i świecie. Ateizm to normalna sprawa ale pusty hejt na wiarę to niedojebanie mózgowe.
No tak, klasyka.... z jednej strony piszesz o "promilu" pedofilów w sutannach ale wobec islamu już nie podajesz żadnej ilości ucinaczy głów. Abstrahując od faktycznej, dziś nie do ustalenia ilości zwyroli w sutannach, ( choćby dlatego, jak kolega wyżej zauważył na polskiej wsi ksiądz (przez brak szacunku z małej) to nadal nietykalny i niepodważalny "przedstawiciel handlowy boga na ziemi" i tam ewentualne podniesienie ręki na księdza jest równoznaczne z wypowiedzeniem wojny całemu powiatowi), taki Marciel Macial wyruchał , co udowodnione, ponad setkę dzieci. McCarrick też świętoszkiem nie był więc nawet jeśli promil ucina łby czy gwałci dzieci to ofiar już są tysiące. Dodatkowo, choć przyznaję rację że pedofilia zdarza się w każdym zawodzie to żaden inny zawód, gdy wykryje się pedofila nie zamiata sprawy pod dywan, nie otacza zwyrola opieką i nie przenosi do innej parafii/placówki oświatowej, komendy czy biura prasowego. Zwyrol staje przed sądem i idzie pierdzieć w pasiak. Trzeba być albo emocjonalnie upośledzonym albo nie mieć w ogóle dobrej woli żeby jakąkolwiek religię utożsamiać z jakimkolwiek bogiem.
Wiarę mamy wdrukowaną w DNA, a religia (każda) to konstrukcja wymyślona przez sprytnych ludzi i dla płochliwych ludzi, żeby zdobywać ich pieniądze, poparcie i władzę nad nimi. Ale jak ktoś ma wyprany łeb to stawia znak równości między panem w złotej szacie, przemawiającego z pałacu gdzie wiszą obrazy w złotych ramach, a jakąkolwiek osobliwością.
No tak, klasyka.... z jednej strony piszesz o "promilu" pedofilów w sutannach ale wobec islamu już nie podajesz żadnej ilości ucinaczy głów. Abstrahując od faktycznej, dziś nie do ustalenia ilości zwyroli w sutannach, ( choćby dlatego, jak kolega wyżej zauważył na polskiej wsi ksiądz (przez brak szacunku z małej) to nadal nietykalny i niepodważalny "przedstawiciel handlowy boga na ziemi" i tam ewentualne podniesienie ręki na księdza jest równoznaczne z wypowiedzeniem wojny całemu powiatowi), taki Marciel Macial wyruchał , co udowodnione, ponad setkę dzieci. McCarrick też świętoszkiem nie był więc nawet jeśli promil ucina łby czy gwałci dzieci to ofiar już są tysiące. Dodatkowo, choć przyznaję rację że pedofilia zdarza się w każdym zawodzie to żaden inny zawód, gdy wykryje się pedofila nie zamiata sprawy pod dywan, nie otacza zwyrola opieką i nie przenosi do innej parafii/placówki oświatowej, komendy czy biura prasowego. Zwyrol staje przed sądem i idzie pierdzieć w pasiak. Trzeba być albo emocjonalnie upośledzonym albo nie mieć w ogóle dobrej woli żeby jakąkolwiek religię utożsamiać z jakimkolwiek bogiem.
Wiarę mamy wdrukowaną w DNA, a religia (każda) to konstrukcja wymyślona przez sprytnych ludzi i dla płochliwych ludzi, żeby zdobywać ich pieniądze, poparcie i władzę nad nimi. Ale jak ktoś ma wyprany łeb to stawia znak równości między panem w złotej szacie, przemawiającego z pałacu gdzie wiszą obrazy w złotych ramach, a jakąkolwiek osobliwością.
Z tymi ilościami i statystykami to Ci powiem, że nie wszyscy islamiści to terroryści ale wszyscy terroryści to islamiści. Uczepiłeś się tej pedofilii jak byś był lewakiem. Zgadzam się z Tobą, że pedofilię należy tępić i karać jak najsurowiej, ale odpierdol się od wiary jako całości bo promil księży to pedofile. Jestem ateistą ale powtarzam, że wiara jakaś jest i będzie bo taka jest natura ludzi (europa to tylko miliard, półtora w stosunku 6 miliardów, którzy mają zgoła inny pogląd), więc lepszy katolicyzm w europie niż islam bo jak się okaże że oprócz tego, że jesteś lewakiem to jesteś jeszcze ciepły to przyjdzie kozojebiec i polecisz z 10 piętra jako Twoje wyleczenie choroby, ale jako lewak tego nie zrozumiesz.
miodzio!
no chyba że wyrwane z kontekstu...
ale i tak ta sekta w sukienkach to pasożyci i należy ich wszystkich do roboty wyje bać
Z tymi ilościami i statystykami to Ci powiem, że nie wszyscy islamiści to terroryści ale wszyscy terroryści to islamiści. Uczepiłeś się tej pedofilii jak byś był lewakiem. Zgadzam się z Tobą, że pedofilię należy tępić i karać jak najsurowiej, ale odpierdol się od wiary jako całości bo promil księży to pedofile. Jestem ateistą ale powtarzam, że wiara jakaś jest i będzie bo taka jest natura ludzi (europa to tylko miliard, półtora w stosunku 6 miliardów, którzy mają zgoła inny pogląd), więc lepszy katolicyzm w europie niż islam bo jak się okaże że oprócz tego, że jesteś lewakiem to jesteś jeszcze ciepły to przyjdzie kozojebiec i polecisz z 10 piętra jako Twoje wyleczenie choroby, ale jako lewak tego nie zrozumiesz.
Z jednej strony starasz się zachować pozory szacunku pisząc do mnie z dużej litry po czym płynnie przechodzisz do domniemywania mojego lewactwa na czym, w wymyślny sposób popuszczasz wodze fantazji opisując co mi zrobi wymyślony przez Ciebie zły "muslim z pontonu" gdy już odkryje moje domniemane lewactwo i homoseksualizm... Winszuję, na prawdę.
Co do religiii - jak napisałem. Wszystkie jebał pies w chore dupy. RELIGIE - nie wiarę w to czy owo. Rozgraniczam pojęcie religii od wiary. I nie uważam, że to to samo. Ba! Uważam, że religie uzurpują sobie prawo własności mówienia w imieniu osobliwości i stawiają przy osobliwości znaczek "trade mark".
I nie uważem, że jedna religia jest lepsza od drugiej tylko dlatego, że jest starsza i proces mordów, gwałtów czy kradzieży jest już w jej wykonaniu bardziej cywilizowany. Inkwizycje czy wyprawy krzyżowe (misja krzyżowa z finałęm w Konstantynopolu nie wiele się różniła od jihadu na terenach Syrii w zakresie brutalności) nie były w gruncie rzeczy niczym innym jak jihad. Jedyne różnice jakie dostrzegam to inne loga na flagach, intonowanie innych piosenek i inny bóg na ustach.
Dla jasności - szanuję zarówno uczynnego księdza ( a miałem do czynienia z facetem w sutannie, który dwie dekady temu wiele dobrego zrobił dla pewnego domu dziecka w lubuskiem nie dorabiając do tego żadnej legendy, po prostu był dobrym człowiekiem) jak i muzułmanina, który pomaga lokalnej społeczności na co dzień. Natomiast uważam, że nie trzeba być wyznawcą 10 przykazań by być przyzwoitym człowiekiem, tak samo jak nie trzeba bić czołem w dywan by nie być przyzwoitym. A dorabianie legendy i łykanie jak pelikan strachów o hordach muzułmanów za bramami "najjaśniejszej rzeczypospolitej" uważam za przejaw bojaźni. Wyobraź sobie jak wyglądałby świat bez polityków i religii, a zrozumiesz mój punkt widzenia. Jeśli to nie wykracza poza Twoje zdolności to wyzywanie od lewaków czy homoseksualistów odłóż na chwilę na bok, a zobaczysz, że świat nie jest czarno-biały. Choć tak myśląc nie wątpliwie jest łatwiej żyć.
A szczurkowi powającemu czarownika chuj w dupsko i lepa na ryj.
Byli przekonani że tak jest dobrze i zwykła kobieta nie miała szans się wybronić.
Każdy katolik ma krew na rękach swoich przodków bo byli debilami.
A wy co robicie? To samo
Średnio na każdy kościół idzie z podatków 10tys zł są jeszcze milionowe fundusze ochrony zabytków jak i miliony na rydzyka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów